• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Idag 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov

Snabbanalys från spelarhåll efter final två

19 april 2017 08:29
Herr

Lucas Carlsson och Jesper Jensen tycker till direkt efter slutsignalen.


Så fort de båda lagens tränare hade fått säga sitt vid den obligatoriska presskonferensen ställde Lucas Carlsson och Jesper Jensen upp och gav sina intryck kring matchen.

-Vi gör fyrtio väldigt bra minuter. Det var bland det bästa vi gjort under hela säsongen. Sedan blir vi blir lite passiva i den tredje perioden när vi får en 2-0 ledning att gå på. Vi står och tittar på lite grann, säger Lucas Carlsson.

Brynäs kom ut starkt och styrde det mesta på isen. Det hade inte känts rättvist om gästerna tagit hem segern. Något som Lucas håller med om.

-Vi är bättre än HV71 och förtjänar att vinna. Det fanns en stor revanschlusta efter förra matchen och vi var förberedda på vad vi skulle möta. Det kändes att vi var redo och alla var rejält taggade och grymt fokuserade. Det blev en jätteviktig seger för det hade varit lite uppförsbacke med 0-2 i matcher.

I slutet av matchen kom HV71 upp en del i spelet och Brynäs fick jobba lite hårdare.

-Det var ingen speciellt jobbig match att spela. Vi har ju trycket under den största delen och det blir mycket spel i anfallszon. Då blir det inte lika jobbigt. Vi spelade med grym fart och jag tror att det var därför vi vann. Passningsspelet var bra, passningarna satt på bladet hela tiden. Man får ett bra tempo från det och HV hängde inte riktigt med då. Men det gäller också att vara noggrann och väga av när man bara ska spela enkelt ur zon. Det gjorde vi bra, avslutar Lucas Carlsson.

Även Jesper Jensen är nöjd med resultatet, men ser att det finns möjligheter till att spela ännu bättre.

-Ruggigt skönt. Det gick ju bra till slut. Vi sade inför den fjärde perioden att vi skulle trumma på och gå för ett snabbt avgörande och Linus hörde nog det för att satte den i krysset ganska direkt, ler Jesper.

Första kedjan med Kevin Clark och Oskar Lindblom tillsammans med Jesper har höga krav på sig efter den fantastiska säsong man visat upp. Men det fanns under den här kvällen ett och annat att förbättra.

-Det var väl inte riktigt vår match i första linan idag. Vi får inte med oss spelet som vi vill, men vi släpper inte till så mycket heller. Det sista kan vi ta med oss. Vi kan också vara ännu lite bättre på att spela tejp till tejp och inte hamna för mycket utsida i anfallszon. På det sättet blir vi farligare och kan få in lite fler puckar.

Det fanns annat han var mer nöjd med.

-I den förra matchen tjuvade vi lite på systemgrejor. Där var vi mycket bättre idag. Vi håller oss till grunderna ikväll och är inte dåliga men vi kan bättre. Och det ska vi visa i kommande matcher.

Jensen ser inga större problem med att nästa match avgörs i Jönköping.

-Det har känts bra hela säsongen på bortaplan så det är bara att fortsätta att tugga på.