Dags för kvartsfinal 4:7 i hemmaborgen
Publicerad: 2018-03-21
Herr
Det betyder så mycket med mycket publik på läktaren! Vi får så mycket extra energi att det är helt sjukt. Det är magiskt att spela inför fullsatt Gavlerinken!

Lördag den 24 mars är det kvartsfinal 4:7 i Gavlerinken Arena då Växjö Lakers gästar Brynäs IF. Kl. 14.45 är det nedsläpp i hemmaborgen. Efter gårdagens seger i hemmaborgen jämnade Brynäs ut till 1-1 i kvartsfinalspelet och lördag är det återigen dags för kvartsfinal i hemmaborgen! Det blir storpublik i hemmaborgen då vi snart passerar 6000 sålda biljetter.

Jesper Boqvist vill ha DIG på plats i arenan:

-Det betyder så mycket med mycket publik på läktaren! Vi får så mycket extra energi att det är helt sjukt. Det är magiskt att spela inför fullsatt Gavlerinken!

Supporterklubbarna ansluter till hemmaborgen

-Ska man någon gång gå till arenan så är det nu när det verkligen gäller! Publiken är som den 7:e spelaren i hallen och det taggar grabbarna på isen när de hör hur hela arenan "kokar". Minns 2012, det va en magisk upplevelse eftersom både klack och sittande va delaktiga i sång och klapp i Gavlerinken. Önskar en repris på den upplevelsen på lördag, säger Camilla Olsén, BSKV.

{!C}

-Hockey är bäst live och nu i kvartsfinalserien är varje match viktig och det är nerv/känslor i varje närkamp ute på isen. Så slut upp i Gavlerinken! Visa att ni står bakom grabbarna som bär fram och representerar Gävle och Gävles finaste och starkaste varumärke BRYNÄS! Spelarna kan inte understryka nog hur mycket det betyder och hur mycket dom växer när de får komma ut och spela för ett fullsatt Gavlerinken. Den sjunde spelaren som vi på läktaren är, är skillnaden mellan vinst och förlust, säger Therese Holmen, Brynäs Support Gävle.

-Slutspel är en folkfest och alla som har Brynäs i sitt hjärta bör vara där för att stötta sitt lag. Mycket publik på läktaren ger laget och klacken extra energi, samt att det blir en härlig stämning i hela Gavlerinken. Självklart kommer Brynäs STHLM på lördag! Vi kommer på alla hemmamatcher under slutspelet, det har vi gjort i många år, säger Rickard Schöffel Brynäs STHLM.

På med matchtröjan!

På med Brynäs IF:s matchtröja till ditt hockeybesök i hemmaborgen Gavlerinken Arena. Brynäs IF bjuder på popcorn i entréhallen till alla med Brynäs IF:s matchtröja! #NuGävlarkörvi

{!B}

Klä upp dig till kvartsfinalen

Har du ingen matchtröja? Då har du möjöighet att köpa en i Brynässhopen! Denna vecka har du möjlighet att köpa Brynäs IF slutspelspaket - replica, halsduk och mössa! SET pris SR 699:- och SET pris JR 599:-.

Läs mer här >>>

{!A}

Ansiktsmålning med Andys Lekland

För barnen som vill utsmycka sig ännu mer inför lördagens kvartsfinal så finns det chans till ansiktsmålning i entréhallen precis intill Lilla Gavlerinken. BrynäsTigern är självklart på plats och får denna match besök av maskoten från Andys Lekland.

Lyxa till ditt hockeybesök genom att äta och dricka gott i Gavlerinken Arena

I samband med match kan du boka bord på Gavlerinkens terrass, en plats i restaurangen eller ett av våra populära fönsterbord. Boka din plats på 026-544675 eller via [email protected]

Läs mer här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Köp biljett här >>>

NuGävlarkörvi

{!D}

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg