• Huvudsponsorer

Clockwork klar som ny DamPlus-partner

19 april 2017 16:45
Dam

Idag presenterar Brynäs IF att företaget Clockwork nu blir en DamPlus-partner till föreningen.


Brynäs IF satsar tillsammans med partners på att utveckla damverksamheten. Genom partnerskapet DamPlus tar företag möjligheten att gå in och specifikt stötta verksamheten kring damlaget.

Idag kan Brynäs IF presentera företaget Clockwork som ny DamPlus-partner. Clockwork Bemanning & Rekrytering, är ett bemanningsföretag som med en unik lösning går in och blir en viktig pusselbit i Brynäs IF utveckling av damlaget.

-Vi befinner oss i en process där vi arbetar för att för att skapa bättre förutsättningar för hela vår flick och damverksamhet. För föreningen är det viktigt med en ny typ av samarbeten kring specifika lösningar för att skapa rätt förutsättningar. Samarbetet med Clockwork är en viktig pusselbit i arbetet och med samarbetet får vi in en proffesionell HR-partner till spelarna i vårt damlag berättar Johan Cahling, vice klubbdirektör.

En viktig förutsättning för damverksamheten är rekryteringen av nya spelare och i den finns utmaningar som att hitta lösningar för spelarnas liv vid sidan av isen. Ett arbetsliv som går att kombinera med en ishockeykarriär. Det har nu Brynäs IF tillsammans med partnerföretaget Clockwork Bemanning & Rekrytering, skapat en lösning för. Clockwork kommer i och med avtalet som DamPluspartner att efter behov skapa ett tiotal tjänster som kan erbjudas till spelare inom Brynäs IF damlag.

–Vi ser det som en självklarhet att stötta damlaget på samma sätt som vi stöttar herrarna. Vårt tidigare samarbete med En bra start ger oss förutsättningar att hjälpa ungdomar i hela Gävle, och nu utvecklar vi det arbetet genom att bli en partner för att specifikt stötta Brynäs IFs damverksamhet. Som en aktiv spelare på den lokala arbetsmarknaden ser vi vårt samarbete som en god chans till att få kontakt med kvalificerade kandidater och stötta damhockeyspelarna även i sin civila karriär, säger Petter Lundgren, vd på Clockwork Bemanning & Rekrytering.

Brynäs IFs sportchef Stefan Bengtzén är stolt och glad över den nya unika lösningen som partnerskapet med Clockwork innebär.

-Ja för mig som sportchef är det ett stort värde som vi får genom partnerskapet och vi kan tillsammans med Clockwork presentera bra och långsiktiga lösningar för spelarna. Det ger oss möjlighet att erbjuda våra spelare ett arbetsliv som är anpassat till en elitsatsning säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

Arbetet med att forma kommande säsongs damlag pågår för fullt och framöver presenteras lagbygget här på hemsidan.