• Huvudsponsorer

Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Idag 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Onsdag Ons 4 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec

Sista Snacket

28 september 2017 13:10
Herr

Gameday i Gavlerinken Arena och nu är det dags för tre poäng!


Match mot Djurgården i Gavlerinken och efter blott en poäng av nio inledningsvis är det dags att plocka säsongens första trepoängare.

Gästerna har heller inte mäktat med någon trepoängsseger ännu. De förlorade i premiären borta mot HV71 i en tät historia med 4-2. Sista målet kom i tom bur. Sedan blev det två poäng på Hovet när Malmö gästade. Andreas Engqvist avgjorde bara minuten in i förlängningsspelet. Senast föll man på straffar på bortais mot Luleå efter en målsnål match som slutade 1-1. Där kvitterade omtalade Rene Bourque för Djurgården med två minuter kvar. Bourque gjorde också ett mål i matchen mot Malmö.

-Det blir förstås ytterligare en tuff match. Vi har naturligtvis koll på hur Djurgården spelar. Men det som är viktigt är hur vi spelar. Vi har snackat igenom det och kommer laddade, säger Roger Melin.

Läs tidigare intervju med Roger Melin om säsongsstarten i SHL här >>>

Roger Melin i båset under matchen mot Malmö i lördags.

-Vi kommer att fokusera på det defensiva spelet och bygga från det. Det är så vi vinner matcher. Vi har haft två bra träningar efter lördagsmatchen och dessutom ett rejält snack. Klart att vi tror på bra chans mot Djurgården, säger lagkapten Jacob Blomqvist.

En som får chansen mot Djurgården är Marcus Ersson. Han var glad att vara åter i Brynäs efter den väldigt korta utlåningen till Almtuna.

-Känns bra att vara tillbaka. Det blev lite underligt med min utlåning eftersom Almtuna redan var nöjda med sina backar. Dessutom är det skönt att slippa pendla. Men jag är här nu och tänker visa att jag vill ha en plats. Djurgården hemma låter som en rolig match. Jag hoppas att det kommer mycket folk, säger Marcus efter onsdagens träningspass.

Juuso Ikonen kommer inte till spel. Han vilar efter att ha fått en glasbit i foten som lett till en infektion. På backsidan så blir Simon Bertilsson borta. Han har en lättare skada och planen är att han spelar i slutet av nästa vecka.

Tittar vi till laguppställningen så blir det som vanligt David Rautio eller Felix Sandström som vaktar kassen. Och som vanligt väljer Brynäs att inte gå ut med vem av de två som ska ta förstaspaden.

Backpar är Jörgen Sundqvist-Ryan Gunderson / Henrik Larsson-Lukas Kilström / Marcus Ersson-Lucas Carlsson plus Marc Zanetti.

Framåt finns fyra centerforwards: Jesper Jensen, Linus Ölund, Jonathan Granström och Mikael Johansson. Kring dessa fördelas kantspelarna och bildar följande kedjor:

Aaron Palushaj-Jesper Jensen-Kevin Clark

Samuel Asklöf-Linus Ölund-Christopher Liljewall

Johan Alcén-Jonathan Granström-Jacob Blomqvist

Daniel Paille-Mikael Johansson-Louie Caporusso

Matchstart i Gavlerinken klockan 19.00.

Köp biljett till matchen här >>>