Farman öppnade målkontot - i förlusten mot HV71
Publicerad: 2018-09-21
Förlust, 1-4, borta mot HV71. Nu väntar back to back-möte mot Göteborg HC under lördag och söndag. -Jag tycker ändå att vi gör en bra match och skapar en hel del, säger tränaren Magnus Carlsson.

Brynäs förlorade i den tredje omgången av SDHL.

HV71 vann med 4-1 hemma i Jönköping.

Brynäs fick en lovande start i matchen och tog ledningen med 1-0 genom Georgina Farman, nyförvärvets första seriemål i klubben, framspelad av Andrine Furulund.

Men HV71 gjorde sedan två mål i andra perioden och två i tredje för en 4-1-seger.

Inför den tredje perioden tvingades Brynäs nyförvärv, Jennifer Wakefield, utgå skadad. Status är en överkroppsskada som behöver undersökas ytterligare innan klubben kan uttala sig mer kring situationen.

-Hon spelar inte mer i helgen. Utöver det måste vi undersöka det närmre innan vi kan säga någonting mer, säger Magnus Carlsson.

Brynäs har sex poäng kvar att tävla om i helgen via ett dubbelmöte (även kallat back to back) mot Göteborg HC under lördag och söndag.