Häng med Brynäs herrlag i helgen
Publicerad: 2017-12-01
Herr
På lördag gästas Brynäs IF av Växjö Lakers i Gavlerinken Arena och på söndag har ni möjlighet att träffa spelarna...

Lördag 2 december

Julen börjar Julen i Gavlerinken då En bra start har julklappsinsamling i entréhallen från och med att arenan öppnar till matchstart. Du behöver inte slå in dina julklappar - det ordnar vi! Julmusiken spelas i entréhallen och tomten dyker upp i arenan.

Vi dukar upp ett stort klassiskt julbord i Gavlerinkens restaurang och logevåning. Vi bjuder våra restaurang och logegäster på glögg vid entrén, där spelar också Adam Lind piano för en trevlig julstämning. Restaurang och loger är fullbokade men det finns platser kvar i vår Skybar. Innan matchen spelar vår trubadur Tony och kvällen avslutas med Adam och Tony i Skybaren. Skybaren stänger kl. 21.00.

På med halsduken då vi dessutom firar halsdukens dag i Gavlerinken! Eller köp din halsduk av Intersport eller Supporterklubbarna som kommer att erbjuda halsdukar till ett bra pris på plats i arenan.

Vill du ta med hela familjen på ishockey? Perfekt! Denna lördag har vi ett familjeerbjudande på biljetter – 2 barn och 2 vuxna för 399kr.

Klicka här för att köpa biljett

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!

Söndag 3 december

Träffa Brynäs IF herrlag på Intersport i Gävle söndag 3 december mellan kl. 13.00-15.00. Passa på att köpa dina Brynäsjulklappar och få dem signerade. Det blir intervjuer, mingel, autografskrivning och kanske har du möjlighet du utmana någon spelare i bordshockey?!

{!A}

Julen har redan börjat i Gavlerinken men till helgen börjar dessutom Julen i Gävle och på söndag är det invigning av Gävles stora kändis - BOCKEN!

Läs mer om invigning av Gävlebocken här

Kommunikationschef Elin Lith