• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Onsdag Ons 4 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Söndag Sön 29 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan

Juniorkollen: Hattrick av Simon Appelquist i J20:s storseger

18 november 2019 14:00
J18 firar ett av sina tre mål borta mot Mora.
Junior

Arton poäng stod på spel för våra juniorlag under veckan som var.

Totalt kammade man hem tretton av dessa fördelat på tre för U16, sex för J18 och fyra för J20.

Den största segern stod J20 för när man besegrade Skellefteå med hela 8–2 på lördagen, då Simon Appelquist gjorde hattrick.


J20:

Tidigt på fredagsmorgonen klev laget på bussen och den styrdes mot norra Norrland för möten med Skellefteå och Luleå över tre dagar. Samma kväll släpptes pucken i den första av två matcher i Skellefteå Kraft Arena och det såg ut som att bussresan fortfarande satt i kroppen hos grabbarna då det blev förlust med 4–1.

Returmatchen på lördagen gick desto bättre och med mycket bättre utdelning på skotten hade laget gått upp i ledning med 4–0 efter bara sex minuters spel. Detta banade sedan väg för en storartad seger när matchen slutade 8–2. Forwarden Simon Appelquist var stekhet i matchen när han svarade för ett hattrick.

J18:

Två matcher stod på schemat för J18-laget denna vecka och man började med att besöka Mora på torsdagskvällen. Där blev det en het match med mycket känslor och man kunde till slut knipa trepoängaren efter att ha segrat med 3–2.

På söndagen var det sedan serieledande Örebro som stod på andra sidan i Monitor ERP Arena och det var ett Brynäs som var ute efter revansch efter att ha förlorat med 4–1 när lagen möttes i Örebro.

Revanschlustan visade sig också tidigt i matchen och efter lite drygt tio minuters spel hade man 3–0 på tavlan efter att 03-spelarna öppnat matchen stort. Det blev därefter högst spännande när matchen led åt sitt slut. Brynäs tog förvisso ledningen med 4–2 en bit in i den tredje perioden, men när Örebro kröp ikapp till 4–3 med fyra minuter kvar och började satsa allt framåt var det nog många som var nervösa på läktaren.

Laget kunde dock knyta ihop säcken och man höll Örebro på utsidan matchtiden ut och det blev en perfekt vecka med sex av sex poäng.

U16: Även det yngsta juniorlaget hade Örebro som motståndare denna vecka och på onsdagen klev man på bussen för bortamöte. Precis som J18 hade man ledningen med 3–0 mitt i den första perioden och man hade fått matchbilden precis dit man ville. Och trots att Örebro reducerade ett par gånger så var det aldrig oroligt i bortabåset. Laget hade hela tiden kontroll på spelet och man kunde till slut vinna med 6–3 efter att sex olika spelare nätat.

Fullständiga matchrapporter och statistik hittar ni på brynasjuniorer.blogg.se.