Is-rally tillsammans med Bilbolaget och Brynäs IF
Publicerad: 2017-12-18
Herr
Nu har du chansen att vara med och tävla i Is-rally i Gavlerinken Arena tillsammans med Bilbolaget och Brynäs IF.

Nu har du chansen att vara med och tävla i Is-rally i Gavlerinken Arena tillsammans med Bilbolaget och Brynäs IF. Under SHL-matcher på lördagar kan du vara med och tävla med Bilbolagets radiostyrda Volvo XC90 tillsammans med två andra på isen i en av periodpauserna. Tävlingens vinnare vinner just en radiostyrd Volvo XC90. OBS! Maxålder för tävlingen är 15 år.

Vi smygstartar Is-rally i samband med SHL-matchen tisdag den 26 december när Brynäs IF gästas av Färjestad BK i Gavlerinken Arena.

Önskar du att vara med och tävla?

Anmäl dig här >>>

Om du blir uttagen till att vara med och tävla blir du kontaktad av Brynäs IF senast 4 dagar innan match. Redan då har du vunnit två matchbiljetter till den match som du ska tävla på. Lycka till!

RADIOSTYRD VOLVO XC90

Denna radiostyrda Volvo XC90 i skala 1:14 med realistiska detaljer har oberoende fjädring samt belysning fram och bak. Karossen är formsprutad med måtten 34,4cm, 14,8cm x 12,2 cm och finns tillgänglig i svart eller vit.

Bilbolaget har ett julerbjudande i samtliga butiker i Gävleborg på radiostyrd Volvo XC90. Med Volvokort betalar du som kund just nu 329 kr (ord pris 499 kr). Julerbjudandet gäller till och med den 15 januari 2018. Till Bilbolaget.nu >>>

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg