• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov

Vårens ledarskapsakademi har examinerats

8 maj 2018 09:30
En Bra Start

Under måndagskvällen avslutades vårens ledarskapsakademi där tolv deltagare under tolv veckor har utvecklat sitt ledarskap och fördjupat sig i aktuella frågeställningar genom En bra start:s utbildning.


Under måndagskvällen avslutades vårens ledarskapsakademi där tolv deltagare under tolv veckor har utvecklat sitt ledarskap och fördjupat sig i aktuella frågeställningar genom En bra start:s utbildning.

Tolv deltagare har under hösten gått i ledarskapsakademin som drivs av Brynäs IFs sociala verksamhet En bra start. Utbildningen varvar grundläggande ledarskapsteori med övningar och bygger på varje deltagares eget engagemang i reflektioner och diskussioner.

Joakim Jönsson var en av deltagarna under vårens ledarskapsakademi. Joakim är aktiv ledare inom Valbo HC och är nöjd med utbildningen:

-Jag tycker utbildningen har varit riktigt bra, såklart är vissa delar mer lärorika än andra. Men det som framförallt är lärorikt är det vi bollar och diskuterar inom gruppen med alla deltagare. Det blev en bra sammanhållning och vi alla hade lite olika erfarenheter som gjorde det väldigt intressant att diskutera frågor tillsammans. Föreläsarna och framförallt Linda från PBM var duktig på att hela tiden involvera alla deltagare i diskussionerna.

Kommer du rekommendera andra att anmäla sig till utbildningen?

-Ja det kommer jag absolut! Det är en väldigt lärorik kurs. För många tror jag det är en ögonöppnare och det blir att man tänker mer på hur man är som ledare, och ställer sig frågor om ledarskap ex hur vill jag att en bra ledare ska vara, vad är viktigt och för vem etc. Jag har varit verksam som ledare inom föreningslivet länge och sökte till utbildningen för att jag behövde fylla på med mer kunskap och det som framförallt lockade var att delar av kursen behandlar ledarskap för barn och ungdomar med särskilda behov. Jag är riktigt nöjd och hoppas att fler tar chansen i detta fina initiativ från Brynäs IF och En bra start.

I Ledarskapsakademins utbildning får ideella föreningsledare chans att vidareutveckla sitt ledarskap och fördjupa sig i aktuella frågeställningar tillsammans med andra goda ledare. Vi genomför utbildningen två gånger per år, en på våren och en på hösten, och vi har plats för upp till 12 deltagare per gång.

Nästa utbildning i ledarskapsakademin startar under hösten 2018. Läs mer och ansök här >>>