Sista Snacket
Publicerad: 2018-03-26
Herr
Vi reser med mängder av energi och ska bjuda på en oerhörd fight. Alla spelare är laddade och vi ser bara möjligheter".

Orden i ingressen är Tommy Sjödins. Och de speglar bra hur laget som satte sig på bussen strax före klockan åtta denna morgon kände sig. Inte en gamnacke i sikte utan mer förväntasfulla spelare på väg till en match som man tar sig an helt utan ängslan.

-Krig. Det är ordet idag. Det spelar ingen roll hur spelet ser ut. Vi ska vinna. Det räcker med 1-0 i den sista sekunden. Vi vet hur de ser ut och de vet hur vi ser ut. Krig, det är känslan, säger Johan Alcén.

{!B}

Johan sammanfattar samtliga spelares tankar. Det finns inte så mycker mer att tillägga. Lagen kan varandra och vet ganska bra vad som väntar.

Nu blir det buss till Bromma och flyget därifrån landar Brynäs i Växjö vid 13-tiden. Mat, vila och värmning gäller sedan innan matchen startar 19.00. Efter matchen stannar spelarna kvar i Växjö och flyger hem under morgondagen.

{!A}

Simon Bertilsson är en av de spelare som alltid levererar på en hög nivå. Han kommer inte att bli lätt för Växjö att handskas med ikväll. Här svettas han i gymmet under glada former med fystränare Magnus Ågren.

Lagkapten Jacob Blomqvist är sist ut till bussen. Och han får de sista orden inför resan.

-Det här blir underbart. Riktigt roligt, säger kaptenen och ler.

Sportreporter Peter Mansson