• Huvudsponsorer

Vi ses i Gavlerinken på lördag

7 december 2017 14:30
Herr

Tillsammans skapar vi en publikfest för att hylla den förre detta spelaren Andreas Dackell och heja fram herrlaget till tre poäng.


Lördag den 9 december gästas Brynäs IF av Luleå HF i Gavlerinken Arena och vi närmar oss 6000 biljetter sålda! I samband med matchen kommer Brynäs IF att uppmärksamma och hylla den före detta spelaren Andreas Dackell. I en hyllningsceremoni kommer Dackells vepa att hissas upp i Gavlerinken Arenas tak. OBS! Hyllningen startar kl. 14.30!

Julen fortsätter i Gavlerinken då Kulturskolans blåsorkester Stora blås underhåller i entréhallen före match där du återigen har möjlighet att lämna julklappar till En bra start och Klappakuten. Julklapparna lämnas till behövande barn och familjer i jul. Dessutom bjuder SK GavleSkäret på luciatåg på isen i första periodpausen.

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

OBS! Hyllningen startar kl. 14.30!

Tillsammans skapar vi en publikfest för att hylla den förre detta spelaren Andreas Dackell och heja fram herrlaget till tre poäng. Var med DU också!

Klicka här för att köpa biljett >>>

Vi ses i Gavlerinken!