Kaptenen inför Färjestad: ”Lite hatkärlek — de har press på sig”
Publicerad: 2018-12-30
Revanschlusta i Brynäs efter bara en poäng på två matcher mot Färjestad. På söndagen ska tre poäng med hem till Gävle. — Vi ska göra allt vi kan, säger lagkapten Jacob Blomqvist.

Om några timmar väntar rivalmöte mot Färjestad, med nedsläpp 15.15 i Karlstad. Lagkapten Jacob Blomqvist ser fram emot matchen.

— Det är roliga matcher mot dem. Det är lite hatkärlek och det brukar vara många som blir glada när vi vinner mot dem. Det ska vi göra allt vi kan för att göra också, säger han och fortsätter:

— Efter att Leksand åkte ur så är väl Färjestad det lag som fansen helst ser att vi vinner mot. Det brukar vara rätt roliga matcher. Lite grinigt och med mycket publik.

I de tidigare matcherna den här säsongen har Färjestad gått segrande ur båda, även om Brynäs fick med sig en extrapoäng senast. Nu vill Blomqvist få med sig mer än så hem till Gävle.

— Vi åker ner dit med ett gott självförtroende. De har press på sig där och ska vinna inför fullsatta läktare. Vi är i bra form och kommer ha vår gameplan. Vi kommer nog hitta ett sätt så vi kan slå dem, säger Brynäskaptenen.

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist