Sista Snacket
Publicerad: 2017-11-30
Herr
Drew Miller och Jesper Boqvist in i laget när Brynäs möter Rögle BK.

Under gårdagen blev Migrationsverket klara med Drew Millers papper och han är därmed spelklar ikväll. Jesper Boqvist är dessutom åter i SHL-spel efter handledsskadan. Jesper spelade igår kväll med Brynäs J20-lag i Mora och har också ett par matcher i J20 från förra helgen avklarade. Han börjar som trettonde forward under kvällen.

Så här är laget komponerat:

Målvakter David Rautio och Linus Fernström.

I den första kedjan får vi se Drew Miller. Han spelar med Jesper Jensen och Kevin Clark.

Den andra så framgångsrika kedjan består av Juuso Ikonen, Aaron Palushaj och centern Linus Ölund.

När inte Jonathan Granström spelar så får Johan Alcén och Jacob Blomqvist bilda den tredje kedjan tillsammans med Daniel Mannberg.

I den fjärde finns Christopher Liljewall och Samuel Asklöf med Marcus Westfält som center.

Trettonde forward Jesper Boqvist.

Backarparen är Marcus Ersson och Ryan Gunderson. Lukas Kilström och Elias Fälth. Lucas Carlsson och Henrik Larsson. Sjunde back Adam Boqvist.

-Jag kommer att spela mitt spel och bidra till laget på det sätt jag kan. Det ska bli intressant att få se hur snabbt det går där ute på isen. Men jag är inte orolig. Jag spelar i en bra lina och vi ska nog kunna skapa en del problem för motståndarna. Hoppas på mycket publik och en härlig stämning, säger Drew Miller på förmiddagen.

{!A}

Drew Miller med Elias Fälth. Två rutinerade killar.

Marcus Ersson pekar på att kvällens motståndare har fått upp ångan en del efter tränarbytet.

-Det blir ingen lätt match. Rögle har höjt sin nivå en hel del och de har ett bra lag på papperet. Vi kommer att få kämpa för poängen. Men vi har också blivit bättre. Vi är ett lag som inte ska ligga så här långt ner i tabellen egentligen. Vi har haft en tanke om hur vi vill göra den här säsongen och den tanken har vi kvar. Och vi tror på den, säger Marcus Ersson.

{!B}

Marcus Ersson har varit en tuff back att möta för motståndarna. Han lär fortsätta på den vägen ikväll.

Tabelläget är sådant att Örebro har tiondeplatsen. Brynäs ligger elva en poäng efter och följs av Mora på tolfte plats två poäng bakom Brynäs. Örebro spelar på Hovet mot Djurgården under kvällen och Mora reser till Jönköping för att möta HV71. Det finns alla möjligheter till omkastningar i tabellen.

Har du inte biljett så följ länken nedan. För inte ska du väl missa när Drew Miller debuterar i Brynäs färger?

Biljettförsäljningen pekar på runt 5000 personer på läktarna. Matchstart klockan 19.00.

Klicka här för att köpa biljett >>>

Sportreporter Peter Mansson