Kommunikatör sökes till Brynäs IF
Publicerad: 2021-12-16
Brynäs
Är du en lagspelare som trivs i en pulserande miljö och som älskar mötet med människor? Har du vana att kommunicera med olika målgrupper i digitala medier och har ett öga för grafisk formgivning? Då kanske du är nästa pusselbit i vårt lagbygge!

Brynäs IF

Med supportrar i hela landet är Brynäs IF ett av Idrottssveriges största varumärken med en lång och framgångsrik historia sedan bildandet 1912. Våra representationslag spelar i SHL och SDHL där vi genom åren skördat stora framgångar med bland annat 13 SM-guld på herrsidan. Nu jagar vi nya guld, och då även det första guldet för vårt SDHL-lag. Vid sidan av isen bedriver vi vår sociala hållbarhetsverksamhet En bra start som syftar till att ge barn och unga en trygg och meningsfull uppväxt samtidigt som vi varje dag arbetar för att göra vår arena, Monitor ERP Arena, till regionens viktigaste och mest passionerade mötesplats. Tillsammans med våra supportrar, medlemmar och partners skapar vi vinnare både på och vid sidan av isen!

Vad vi erbjuder dig

Dags för Brynäs IF att stärka upp lagbygget ytterligare! Nästa position som ska fyllas är av en driven och flexibel kommunikatör. Som kommunikatör på Brynäs IF ansvarar du för att skapa content till våra kanaler, bland annat i video-, skrift- och poddformat. Du arbetar även med grafisk design och verkar för att främja dialogen med klubbens intressenter. Lika bekväm som du är med att skriva välformulerade texter är du med att hantera en kamera, samtidigt som du inte har något emot att briljera även framför kameran när tillfälle ges. Du arbetar strategiskt med klubbens kommunikation i nära samarbete med resten av kommunikationsavdelningen. I tjänsten utgår du från Monitor ERP Arena, men resor kan förekomma vid exempelvis bortamatcher. Arbetstiderna varierar då helger och kvällar förekommer.

Vem vi tror att du är

Till den här tjänsten söker vi dig som arbetat som kommunikatör eller journalist under minst 2 år samt har en utbildning inom kommunikation, journalistik eller liknande. Du har goda kunskaper i Adobe- och Office-paketen samt är flytande i svenska och har goda språkegenskaper i engelska i såväl tal som skrift. Att du har B-körkort är en förutsättning för denna tjänst.

Vi söker dig som är en riktig lagspelare och som gillar att jobba med människor. Du har lätt att anpassa dig och ditt arbete efter situation samt presterar väl under tidspress. Att självständigt planera ditt arbete är något du trivs med samtidigt som du månar om ett gott samarbete med dina kollegor och alltid strävar efter att utvecklas tillsammans med gruppen.

Anställning

  • Visstidsanställning februari-oktober 2022 eller enligt överenskommelse, med möjlighet till förlängning.

  • Heltid, ersättning enligt överenskommelse.

Ansökan

Vill du vara med på Brynäs fortsatta jakt på guld? Då ser vi fram emot din ansökan. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök därför så snart som möjligt. Skicka din ansökan till [email protected], märk ditt mejl ”Ansökan Kommunikatör Brynäs IF”.

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Martin Löf Nyqvist, kommunikationschef: [email protected]

Brynäs IF