30 samarbetspartners samlade för Partnermässa i Gavlerinken Arena
Publicerad: 2018-03-09
Marknad
Idag samlades 30 samarbetspartners till Brynäs IF för en mässa i Gavlerinken Arenas entréhall. Mässan pågick under lunchtid, kl 10-14 idag.

Under ett par timmar fanns några av Brynäs IF:s samarbetspartners på plats i Gavlerinkens entréhall. De visade upp sina företag, passade på att utöka sina nätverk och minglade med andra företag. Även lunchgäster till Restaurang Arena kunde ta del av information från de olika mässdeltagarna.

Bilbolaget var en av dem som deltog på mässan och är huvudsponsor till Brynäs IF.

-Självklart att vi samarbetar med Brynäs IF. Vi är huvudsponsorer för att vi brinner för verksamheten En bra start och tillsamamns jobbar vi för att barn och ungdomar ska få en bra start i livet. Vi har även att stort intresse för hockey. För oss är det en självklarhet att vara aktiv i detta samarbete och att komma hit och medverka i dessa evenemang. Knyta nya kontakter, både blivande kunder men även företagen som är här säger Thomas Persson som är säljchef för Volvo på Bilbolaget.

{!A} Magnus Hedberg och Thomas Persson från Bilbolget

En annan samarbetspartner som var på plats var Nordic Bemanning & Rekrytering.

-Vi är samarbetspartner till Brynäs IF för att det är ett Gävleföretag som ligger varmt hjärtat. Jag är född och uppvuxen i Gävle. Denna mässa är ett bra forum att möta både arbetssökande och företag som behöver bemanning, säger Christina Harlin som är Rekrytering och personalansvarig på Nordic Bemanning & Rekrytering.

{!B} Christina Harlin, Stefan Sivertsson och Anna Norman från Nordic Bemanning & Rekrytering

-Nästan alla företag vi samarbetar med är också samarbetspartner med Brynäs IF och är ett bra tillfälle att träffas på dessa evenemang, inflikar Stefan Sivertsson som är försäljning och kundansvarig på Nordic Bemanning och Rekrytering.

Larsa Lindberg, säljare Brynäs IF är också väldigt nöjd med dagen.

-Det var rekordmånga utställare här idag. Våra samarbetspartners är väldigt viktiga för vår verksamhet. Det är dem som är anledningen att vi kan spela hockey på så hög nivå som vi gör. Vi är väldigt tacksamma, säger Larsa Lindberg

Samarbetspartners som var på plats var: Nordic Bemanning & Rekrytering, Elite Grand hotel Gävle, Videa AB, GefleRevisorerna AB, Europeiska Motor AB, Interlan "En bättre arbetsdag", Prolympia, Mc Miller AB, Veteranpoolen, Alloffice, Johans Städmaskiner, Haglöf & Nordkvist AB, Gävle Offset AB, Bilbolaget, NeH, Grand Thornton, SvenskCater, Hi3G Access AB, PwC, Handelsstål Gävle, Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, Ryds Bilglas AB, Clarion Hotel Winn Gävle, BIG Travel, JOBmeal Gävle AB, Certego AB, VS & Perssons bussar AB, Factory Shop, Xelent, Ballinglöv.

Vill du också skapa affärsnytta tillsammans med Brynäs IF?

Välkommen att tag kontakt med oss redan idag för att boka ett möte om hur just Du och ditt företag kan utvecklas bäst tillsammans med Brynäs IF.

{!C}

Camilla Edlund