• Huvudsponsorer

Det var en omöjlig kväll att få in pucken

21 oktober 2017 21:47
Herr

"Den här matchen vinner vi nio gånger av tio"


Det var väl egentligen inget fel på inställningen från Brynäs håll. Inte några stora fel på spelet heller. Man krigade på. Man försökte med allt och lite till.

Men mål. Det är vad som räknas. Och det gjorde gästerna. Ett. Ja, eller två om vi ska vara nogräknade men det där andra målet kom i tom bur när Brynäs jagade en kvittering i slutskedet och hade plockat ut David Rautio ur kassen.

Om det var en rättvis seger för Mora eller inte kan man förstås alltid fråga sig. Hur man svarar på den frågan beror säkert på vilket lag man föredrar. Men hur man än vänder på det blev det inga poäng och inga mål och hur roligt är det?

-Den här matchen vinner vi nio gånger av tio. Hur många skott hade vi i ramen? Han, säger Johan Alcén och pekar på Aaron som sitter och äter sin matlåda vid bordet intill, var nära flera gånger i pp-spelet. Men det ville sig inte.

Johan hade själv ett friläge men träffade målramen. Det ville som sagt sig inte denna kväll.

-Nu åker vi ner till Göteborg och det kan vara bra för oss. Ingen tror på oss i den matchen. Men vi får bygga vidare på det som var bra. För hur underligt det än låter efter den här förlusten som fanns det saker som var bra, säger Johan Alcén.

Och det är väl ungefär så man får göra. Leta ljuspunkterna och ta med de man hittar vidare. Nu analyserar tränarstaben den här matchen och siktar på tisdagens match mot Frölunda.

Särskilt mycket mer finns väl inte att tillägga. Mora vann 2-0 trots att Brynäs vann skotten med 32-18.

Brynäs IF-Mora IK 0-2 (0-0,0-1,0-1)

Skottstatistik 32-18 (9-7,10-9,13-2)

Utvisningar BIF 2x2 min MIK 4x2 min