Sista Snacket
Publicerad: 2017-11-23
Herr
Rysarmatch mot Karlskrona ikväll.

Tommy Sjödin berättar att det blir samma laguppställning som i den senatse matchen när Brynäs nu tar sig an Karlskrona i en väldigt viktig match.

-Skillnaden är att Adam Boqvist kommer in som sjunde back. Jörgen Sundqvist spelar inte och det gör också att Henrik Larsson kommer att bilda par med Lucas Carlsson, säger Sjödin.

Det betyder att det ser ut så här:

Christopher Liljewall, Jesper Jensen och Kevin Clark i den första kedjan.

Aaron Palushaj, Linus Ölund och Juuso Ikonen i den andra.

{!B}

Aaron Palushaj får gärna fortsätta att göra mål framöver. Just nu står han på sex gjorda mål. På det är han bäst i laget.

I den tredje spelar Johan Alcén, Jacob Blomqvist och Daniel Mannberg.

{!C}

Jacob Blomqvist och Daniel Mannberg spelar tillsammans igen.

Slutligen blir det en fjärde kedja med Alexander Bjurström, Marcus Westfält och Samuel Asklöf.

Trettonde forward Adam Hirsch.

Backparen är Marcus Ersson och Ryan Gunderson. Elias Fälth och Lukas Kilström. Henrik Larsson och Lucas Carlsson. Sjunde back Adam Boqvist.

-Vi var lite för veka på ett par av Linköpings mål i tisdags. Jag tycker annars att vi borde vunnit matchen. Karlskrona spelar nu mer likt alla andra lag. De checkar lite hårdare än tidigare. Vi fokuserar på vårt spel i första hand. Precis som vanligt. Och så tänker vi tålamod, säger Sjödin.

{!A}

Ett par andra matcher att hålla koll på är Örebro-Färjestad och Linköping-Mora.

Det bästa utfallet denna kväll är förutom seger för Brynäs vinster för Färjestad och Linköping. Det skulle ge en extra intressant omgång på lördag.

Sportreporter Peter Mansson