• Huvudsponsorer

Även Gävle Energi satsar Guldtior på rekordet!

22 december 2016 14:03
Brynäs

Gävle Energi satsar på Super Duper Hockey Night och att stöttar publikrekordet i Svenska Damhockeyligan!


Inträdet till damernas match kommer tack vare Brynäs IF:s partners att vara kostnadsfritt och just nu strömmar det in mängder av initiativ från föreningens partners som vill vara med och möjliggöra det nya publikrekordet.

Häromdagen presenterade vi BillerudKorsnäs som första partner att stötta satsningen på det nya publikrekordet. Nu är det klart att även Gävle Energi kommer att bidra med en guldtia för varje besökare som ser dammatchen den 14 januari. Gävle Energi säkrar samtidigt att minst 300 besökare kommer till dammatchen. Detta gör företaget genom kontakt med föreningslivet och Familjeslanten.

-För Gävle Energi är det självklart att vara med och bidra när stan vill sätta damidrotten på kartan. Alla rekord hör hemma i Gävle!, säger Malin Eriksson, marknadschef på Gävle Energi.

På Brynäs IF kan det konstateras att det är högtryck kring publikrekordet och att många av föreningens företagspartners väljer att stötta rekordet.

-Vi kan konstatera att det just nu finns ett enormt engagemang för vårt damlag och rekordförsöket 14 januari bland våra fantastiska företagspartners. BillerudKorsnäs, Gevalia och Gävle Energi är några av de företag som valt att hänga på. Och många, många fler företag är på väg in för att stötta rekordet på olika sätt. Vi och våra partners har bestämt oss för att vi inte bara ska slå, utan också sätta en helt ny nivå på rekordet, säger Johan Cahling, vice klubbdirektör Brynäs IF.

Läs mer om Super Duper Hockey Night här >>