Facebook-tävling med Brynäs IF
Publicerad: 2017-12-04
Brynäs
I en hyllningsceremoni kommer Dackells vepa att hissas upp i Gavlerinken Arenas tak. Nu har du chansen att tävla om en matchtröja signerad av Dackell samt två biljetter till matchen.

I samband med hemmamatchen lördagen den 9 december Brynäs IF – Luleå HF i Gavlerinken Arena kommer Brynäs IF att uppmärksamma och hylla den före detta spelaren Andreas Dackell. I en hyllningsceremoni kommer Dackells vepa att hissas upp i Gavlerinken Arenas tak. Dackell kommer vara på plats i Gavlerinken och vara en central del av ceremonin som hålls före nedsläpp. Hyllningen startar kl. 14.30 och nedsläpp i matchen Brynäs IF – Luleå HF är kl. 14.45.

Nu har du chansen att vara med och tävla på Facebook om en matchtröja signerad av Andreas Dackell samt två biljetter till hyllningsmatchen den 9 december, detta till ett värde av ca 1300 kr.

Tävla på Facebook så här

• Gilla Brynäs IF (@Brynasif) på Facebook

• Dela inlägget

• Tagga en vän i inlägget som du vill ta med på matchen

Tävlingen avslutas på onsdag den 6 december kl. 13.00. Tävlingens vinnare blir kontaktad genom ett personligt meddelande på Facebook.

Hyllningen startar kl. 14.30 och nedsläpp i matchen Brynäs IF – Luleå HF är kl. 14.45. Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

I dagsläget är det över 5000 biljetter sålda. Var med och hylla Dackell du också!

Köp biljett till hyllningsmatchen här >>>

Den röda matchtröjan går att köpa hos Intersport i Gävle och Valbo samt Brynässhopen. Matchtröjan kostar 599 kr.

Vi ses i Gavlerinken!

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg