Brynäs IF förstärker marknadsavdelningen
Publicerad: 2018-03-15
Marknad
Det här är ett viktigt steg för Brynäs IF marknadsavdelning och för föreningen. Nu blir vi starkare, snabbare och ännu bättre…

Från och med den 1 mars 2018 är Peter Strömsten försäljningschef i Brynäs IF.

Peter Strömsten har arbetat på Brynäs IF marknadsavdelning om säljare sedan 2008. Strömsten kommer leda och driva marknadsavdelningen men samtidigt fortsätta vara säljare på den lokala marknaden.

-Jag har arbetat med försäljning för Brynäs IF i snart tio år nu och det här utökade ansvaret känns såklart jättekul och spännande. Jag kommer ha fortsatt fokus på lokalförsäljning och arbeta hårt för att driva på försäljningen. Vi är i världens roligaste bransch, med ett välkänt varumärke och produkter kopplat till det, säger Peter Strömsten.

Brynäs marknadsavdelning består idag av tre säljare, Peter Strömsten, Kalle Norling och Larsa Lindberg. Från och med den 1 mars kommer även Kalle Norling få utökat ansvarsområde som key account manager. En tjänst som innebär att Norling utöver att vara säljare på den lokala marknaden även kommer ansvara för ett antal större partners på nationell nivå.

Dessutom satsar föreningen och utökar avdelningen med ytterligare en fjärde säljare. Den nya säljaren heter Daniel Lang, och börjar sin tjänst den 1 april 2018. (En mer utförlig presentation av Daniel Lang kommer här på hemsidan i samband med hans start den 1 april)

-Vi satsar, utökar och blir fler för att vi ska hinna med att hantera den stora efterfrågan från våra partners. Med den nya organisationen kommer vi ha möjligheten att träffa såväl befintliga kunder mer regelbundet men även på ett nytt sätt bearbeta nya potentiella partners. Det här är ett viktigt steg för Brynäs IF marknad och för föreningen. Nu blir vi starkare, snabbare och ännu bättre… Vi sitter redan nu och bokar upp träffar med våra partners inför kommande hockeysäsong 18/19. Förutom en massa nyheter i vår säljportfölj kommer vi ha stort fokus på att skapa längre och långsiktiga samarbeten med våra partners berättar Peter Strömsten.

Klicka här för att kontakta Brynäs IF marknad >>>

Läs och bläddra i vår produktfolder här >>>

Kommunikationschef Elin Lith