• Huvudsponsorer

En bra start har fått förstärkning

9 augusti 2017 14:35
En bra start

Måndagen den 7 augusti började Caroline Markström sin anställning som projektledare i En bra start. Caroline kommer närmast från fyra års Collegestudier i Business Management på Saint Cloud State University (SCSU) i Minnesota, USA.


Carolines främsta uppgift blir att driva ett projekt med fokus på att sprida den av En bra start framtagna samverkansmodell som syftar till att föreningar i samverkan med sin kommun, andra samhällsaktörer och sitt företagsnätverk investerar i gemensamma lösningar som möter dagens samhällsutmaningar och bidrar till största möjliga samhällsnytta. Modellen ska spridas regionalt i Gävleborg, via En bra starts föreningsnätverk Ett Bra Nätverk. Förutom att sprida själva modellen generellt, ska lösningar som bidrar till minskad ungdomsarbetslöshet implementeras.

– Det känns jättekul att vara här och få dra igång med den här tjänsten. Jag gillar verkligen vad Brynäs IF och En bra start gör och står för och ser fram emot att vara en del av att driva det vidare framåt. Har hittills upplevt en härlig arbetsmiljö med välkomnande, lättsamma, och otroligt drivna kollegor. Jag tror att det kommer bli riktigt bra!

– Det känns otroligt roligt att vi med Caroline på plats nu kan förstärka vårt arbete i En bra start ytterligare. Caroline har på sina första dagar visat en härlig energi och ett engagemang för verksamheten och kommer att bli ett tillskott i vår fortsatta utveckling, säger Maria Sundman, verksamhetsansvarig för En bra start.

Vi önskar Caroline varmt välkommen till Brynäs IF och En bra start!