Publikinformation till SHL-premiären 24 september
Publicerad: 2020-09-17
Herr
Torsdag 24 september spelar vi hemmapremiär i SHL. Här följer publikinformation till matchen.

50 personer i publiken

Brynäs IF kommer att följa rådande direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten och i det ha ett publikantal på 50 personer.

Vad gäller herrlaget i SHL gäller det endast för den enda hemmamatchen innan 1 oktober, den som spelas nu på torsdag, den 24 september.

Inom ramarna för ett publikantal på 50 personer har föreningen valt att viga dessa till till våra seriekortsinnehavare som också är medlemmar i någon av våra tre officiella supporterföreningar.

För att kunna kvittera ut en giltig föranmälningsbiljett behöver du alltså uppfylla följande två villkor:

1: Vara seriekortsinnehavare.

2: Vara medlem i en av våra tre officiella supporterföreningar.

All information om hur du som uppfyller dessa villkor gör för att föranmäla dig har skickats ut från supporterklubbarna till sina medlemmar.

Vi kommer att, precis som under dampremiären, välkomna samtliga 50 personer med en träff i entréhallen 45 minuter före nedsläpp där vi bjuder på macka och kaffe inramat av ett uppsnack med representater för Brynäs IF.

Vad händer sen?

Nästa hemmamatch i SHL spelas mot Skellefteå lördag den 3 oktober klockan 15.15. Vad som gäller till den matchen är ännu ej beslutat.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har uttryckt att nya direktiv ska gälla från 1 oktober. Vad dessa direktiv innebär är fortfarande okänt för Brynäs IF.

Föreningen och organisationen kommer att återkomma så fort vi får besked av regeringen.

Föreningen konstaterade vidare på årsmötet att seriekortsinnehavare kommer att premieras, och i det särskilt de som valt att inte begära återbetalning vid inställda matcher utan publik.

Önskar du teckna ett seriekort för säsongen 2020/21 gör du det här.

Hur kan jag som Brynäsare stötta föreningen med exempelvis fiktiva biljetter?

Brynäs IF förbereder flera möjligheter att bidra ekonomiskt när möjligheten inte ges genom ordinarie biljettköp och besök på plats i Monitor ERP Arena.

Vi återkommer med mer information innan den 24 september.

Hur påverkar det här mig som partner till föreningen?

Många av våra partners är precis som privatpersoner seriekortsinnehavare i Monitor ERP Arena. Där gör föreningen ingen skillnad.

Seriekortsinnehavare som seriekortsinnehavare. Samtliga är nyckelspelare för Brynäs IF.

Gällande övriga frågor som är specifika för partners kommer föreningen att kommunicera dessa via mail.

Kommunikationschef Kevin Johansson