Brynäs IF söker grafiker/animatör och matchkommunikatör till ideella teamet
Publicerad: 2020-11-04
Brynäs
Brynäs IF söker förstärkning till det ideella teamet kring föreningens kommunikation och marknadsföring. Är du rätt person för något av följande uppdrag?

Covid-19 slår mot upplevelseidrotten och Brynäs IF med full kraft. Föreningen har tvingats vidta åtgärder för att skära i kostnaderna och kommunicerar resultatet av det inom kort.

Samtidigt är vi fast beslutna att fortsätta leverera värden till våra supportrar och partners — och i det är vår kommunikation och marknadsföring en nyckel för att generera intäkter som i sin tur driver föreningens utveckling.

Därför har vi en önskan att förstärka vårt redan befintliga team med ideella krafter som hjälper föreningen med en eller ett par ytterligare personer. Om du vill och kan göra en insats för Brynäs IF och har en kompetens och intresse för rollerna nedan är du varmt välkommen att maila ditt intresse till föreningens kommunikations- och marknadsföringschef [email protected].

Grafiker/animatör

Håller du redan i dag en hög nivå, men kanske studerar eller behöver ett starkt referenscase samtidigt som du gärna gör en insats för föreningen i ditt hjärta? Då kan vi vara en ”perfect match” för varandra.

Vi söker en person med en hög kompetens och kreativitet inom grafisk formgivning — och helst av allt rörlig sådan. Vårt närmsta case är en animerad film som beskriver Brynäs IF:s ekosystem, som vi önskar ta fram i det presentationsmaterial vi använder i möten med våra partners.

Är du intresserad ber vi dig att maila arbetsprover på content du gjort tidigare till [email protected], så hörs vi förhoppningsvis för en vidare dialog!

Matchkommunikatör

Gillar du att se våra matcher och är bekväm med att skriva och uttrycka dig i matchreferat och sociala medier? Då är det dig vi söker!

Som matchkommunikatör behöver du ha tillgång till Adobe Photoshop och kunskap i att redigera en laguppställning utifrån en befintlig mall. Du behöver också kunna uttrycka dig i skrift och ha en god kunskap om spelet ishockey och Brynäs IF.

Det absolut viktigaste är att du har ett stort intresse för våra matcher, gott om tid på framför allt helger, har en stor ansvarskänsla och en hög tillgänglighet för att ta dig an matcherna.

En ersättning utgår om 500 kronor per match. Uppdraget gäller både herr- och dammatcher och kan utföras via TV-bevakning. Du behöver alltså inte bo i Gävle eller vara på plats i arenan under matcherna, varken på hemma- eller bortaplan.

Är du intresserad ber vi dig att maila en kort beskrivning av varför du är rätt person för uppdraget till [email protected], så hörs vi förhoppningsvis för en vidare dialog!

Kommunikationschef Kevin Johansson