• Huvudsponsorer

Mån 24 Apr  (1 match)
Tor 27 Apr  (1 match)
Lör 29 Apr  (1 match)
Tis 19 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Tor 05 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Lör 14 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Lör 21 Okt  (1 match)
Idag  (1 match)
Tor 26 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Lör 18 Nov  (1 match)
Tis 21 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)
Tor 07 Dec  (1 match)

Brynäs IF + UNICEF

Brynäs IF har ingått ett långsiktigt samarbete med UNICEF som sträcker sig över fem år. Brynäs IF blir därmed den första ishockeyklubb i världen som ingår ett långsiktigt samarbete med UNICEF. 

Brynäs IF tillhör nu en utvald grupp idrottslag som samarbetar med UNICEF, där bland annat fotbollsklubbarna Manchester United och FC Barcelona sedan tidigare ingår. 

Den gemensamma utgångspunkten för samarbetet är alla barns rätt till lek, vila och fritid. Arbetet kommer att bedrivas både på det lokala planet, och internationellt via UNICEF. Brynäs IF kommer att vidareutveckla sin verksamhet för barn och unga, både på och utanför isen. På hemmaplan kommer Brynäs IF att avsätta tid och resurser till att jobba mer med socialt ansvarstagande.

Brynäs IF garanterar minst en miljon kronor per år under de fem år som samarbetet pågår. Pengarna kommer att gå till att utveckla UNICEFs verksamhet med lek och rekreation bland några av de mest utsatta barnen i världen.

Grunden för samarbetet mellan Brynäs IF och UNICEF utgörs av ett gemensamt engagemang för barns rätt till lek, vila och fritid. 

– Vi ska använda kraften i vårt varumärke och vår verksamhet för att tillsammans med andra göra tillvaron bättre för flera barn. Vi kommer att aktivera våra spelare, ledare och fans, och även bjuda in näringslivet, och andra lokala krafter för att tillsammans med oss vara med och förändra, säger Johan Cahling, ansvarig för UNICEF-samarbetet i Brynäs IF. Ingen är stark ensam. Hela idén är att tillsammans med andra goda krafter få bra saker att hända för barn. I Gävle, i Sverige och i världen.

 

Om UNICEF

UNICEF, världens största barnrättsorganisation, arbetar i 190 länder för alla barns rätt till överlevnad, trygghet, utveckling och inflytande – både på lång sikt och i katastrofer. Uppgiften är att skapa varaktiga förändringar, inte bara för barn i en by eller i ett land, utan för alla barn i hela världen. Det handlar om att förverkliga barnkonventionen och se till att alla barn får rent vatten, hälsovård, vaccin, skola, hjälp i katastrofer och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering. De barn som har störst behov får hjälp först, oavsett nationalitet, region eller landets politiska ledning. Arbetet för barnen finansieras helt av frivilliga bidrag. 


Läs mer om UNICEF och deras arbete på www.unicef.se