• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Örebro
ÖRE

Clarks målfest - formstarkt Brynäs slog Örebro

30 december 2017 20:55
#BIFÖRE

Brynäs fortsätter att vinna matcher och Kevin Clark fortsätter att göra mål. På lördagen kom tre nya fullträffar från kanadensaren som fällde Örebro.


Brynäs rivstartade hemmamötet med ett formsvagt Örebro och efter bara 17 sekunder skickade Kevin Clark in ledningsmålet. Kanadensaren tog tillvara på en retur mot en chanslös Eero Kilpeläinen, som annars var den som räddade Örebro under stora delar av matchupptakten. Målvakten höll underläget till endast ett mål och efterhand kynde gästerna jämna ut spelet.

Med en knapp kvart på klockan kom också kvitteringen. Bröderna Spink samspelade sig fram centralt och med ett skott som styrde på Brynässpelare utjämnade Tylor för Örebro. Närkelaget avslutade sedan den första perioden starkt, även om likaläget höll sig till mittenakten. Den styrdes länge av Örebro som radade upp heta avslut som David Rautio stoppade.

Palushaj med segermålet i förlängning

Det var ändå Brynäs som skulle göra periodens enda mål och efter en stark avslutning skickade Clark in sitt andra för kvällen i numerärt överläge. Ledningen skulle ätas upp av Örebro en bit in i tredje, när nyförvärvet Viktor Amnér avlossade bössan. Kvitteringen kom med 8.16 spelat och glädjen hos gästerna blev kortvarig. För direkt efter tekning stack Jesper Jensen upp, rundade offensivt mål och serverade Kevin Clark till 3-2.

Kanadensarens hattrick innebar ny Brynäsledning, men för en tredje gång kom Örebro tillbaka. Johan Wiklander noterade sitt första mål för säsongen och Marcus Weinstock var en stolpträff från att avgöra. Istället gick matchen till förlängning och ett avgörande från en frispelad Aaron Palushaj. Brynäs vann med 4-3 - lagets tredje raka seger.

– Vi ger upp ledningen tre gånger och du vill inte göra det hemma. Den där poängen kan vara mycket värd i slutändan av säsongen. Det gäller bara att glömma det, ta med oss det positiva och gå in i det nya året, förklarade hattrickskytten Clark för C More.