• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
HV71
HV71

HV71 vann igen - har full pott

21 september 2017 21:42
#BIFHV71

4-2 i premiären mot Djurgården och samma siffror i den andra matchen för säsongen. Efter en knackig försäsong har HV71 hittat spelet och toppar tabellen.


Reprisen på SM-finalen från i våras startade i ett högt tempo mellan två riktigt bra lag. Brynäs fick chansen i tre raka numerära överlägen, men det var inte förrän i det tredje som pucken letade sig in i mål. Jonathan Granström snappade upp en retur fram till 1-0.

HV71 kom tillbaka och hade en del farligheter. Kedjan med Martin Thörnberg, David Ullström och Robin Figren hotade flera gånger och de samspelade till slut fram till 1-1, målskytt Figren.

– Kul, vi hade ett bra samspel, bara tacka och ta emot. Vi tog ett stort steg mot Djurgården senast och närmar oss det spel vi vill spela, sa Figren till C More i pausen.

Fortsatt frejdigt spel i andra och det fysiska spelet ökade sin närvaro också. Max Wärn i HV71 visade att han kan bli riktigt tuff att möta i vinter för de andra SHL-lagen.

Starkt HV71 tog över i tredje

Inga mål i mittakten, men fyra minuter in i tredje klev Wärn fram som målskytt också. Med en styrning såg han till att sätta sitt HV71 i ledningen med 2-1.

Gästerna var riktigt bra i tredje och gick fram till 3-1 efter mål av Dylan Reese. Brynäs krigade in en reducering genom Jonathan Granström igen och satsade allt för att få till en kvittering i slutet.

Men med tom målbur kunde Topi Jaakola lobba in 4-2 till HV71 och segern var klar.

– Skönt att vinna och åka härifrån med tre poäng. Det är en krigarmatch från vår sida och i tredje tar vi över matchen. Utespelarna gjorde det lätt för mig där bak, sammanfattade HV71:s målvakt Jonas Gunnarsson matchen till C More.