• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Hemma
Växjö
VLH
Borta
Brynäs
BIF

Dominant Brynäs bröt Växjös poängsvit

25 februari 2017 21:10
#VLHBIF

Växjö hade tagit poäng i 19 raka matcher och hämtat upp tvåmålsunderläge de två senaste matcherna, men ikväll tog det tvärstopp mot Brynäs. Bortalaget dominerade från start till mål och vann rättvist med 4-1.


Brynäs var visserligen bortalag, men det kändes som att det var hemmalaget Växjö som satt kvar i den berömda bussen när matchen startade. Brynäs hade 10-1 i skott efter halva första perioden och även rättvist ledningen med 1-0 sedan att Oskar Lindblom hittat plockhandskrysset bakom Joachim Eriksson i hemmakassen. Växjö spelade upp sig något när man fick dubbla chanser i numerärt överläge, men 1-0 stod sig perioden ut.

Andra perioden blev i det närmaste en karbonkopia av den första. Stor Brynäsdominans i både spelet och skottstatistiken, och Kevin Clark kunde till slut brunka in sitt 22:a mål för säsongen till 2-0. Växjös Eric Martinsson skrädde inte orden om sitt lags insats:

– Jag vet inte vad jag ska säga, det är riktigt dåligt. Det finns inga ursäkter till att vi spelat såhär jävla dåligt, sa en fåordig Eric Martinsson till C More.

Snabbt avgörande

Tredje perioden var endast en minut gammal när Jacob Blomqvist stängde matchen med sitt 3-0-mål. Visserligen reducerade Toumas Kiiskinen mot slutet, men med två sekunder kvar fastställde Mannberg slutresultatet till 4-1 i öppen kasse. Brynäs tog därmed sin åttonde raka seger.

– Vi gör en riktigt bra match idag. Vi äger de första två perioderna och ger inte Växjö de ytor de vill ha. Vi har spelat bra på sista tiden och varit väldigt effektiva, sa Thomas Berglund, Brynäs tränare, till C More efter matchen.

Kommande matcher:

  • Djurgården-Växjö, Ons 29 feb 19:00
  • HV71-Brynäs, Tis 28 feb 19:00