• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Uppdrag förstärka Valbo HC

Med start onsdag 20 december 2017 startar Brynäs IF en kampanj för att samla in pengar till klubben Valbo HC. Swisha valfritt belopp till Swish-nr 123 620 30 20

Sedan länge har ett fint samarbete funnits mellan klubbarna och nu vill Brynäs IF hjälpa Valbo HC att ta nästa steg för att bedriva hockeyverksamhet på hög nivå. Klubben har efter höstens spel kvalificerat sig till Allettan.

-Kampanjen är ett eget initiativ från oss i Brynäs IF, vi vet vilka utmaningar och hur verkligheten ser ut för Valbo. Det är stort och viktigt för regionen att Valbo nu har kvalificerat sig för spel i Allettan, det är en bra sportslig nivå, vilket är bra för sporten i vår region.  Vi i Brynäs IF är glada för att det nu finns ytterligare en klubb i regionen där spelare kan utvecklas och spela hockey på hög nivå. Därför är vi mycket mån om att den fortsatta verksamheten ska gå bra för Valbo och vi hoppas att Valbo nu ska etablera sig på allettan-nivå varje säsong, säger Stefan Bengtzén.

Brynäs IF har skapat ett Swish-nr som går till insamlingen för Valbo HC. Under perioden 20 december till 31 januari pågår insamlingen där man kan skänka valfritt belopp.

Kampanjen kommer uppmärksammas i Brynäs IFs kommunikationskanaler och i samband med Brynäs IFs hemmamatcher som spelas i Gavlerinken på annandagen 26/12 och nyårshockey lördag 30/12. Publiken i Gavlerinken uppmanas då att Swisha valfritt belopp till Swish-nr 123 620 30 20 för att delta i kampanjen.

Magnus Eriksson arbetar som sportchef i Valbo HC och är mycket glad för kampanjen.

-Vi i Valbo HC är oerhört glada och tacksamma för att Brynäs IF har tagit detta initiativ. Det innebär ovärderlig hjälp för oss. Detta visar att Brynäs IF värnar om hockeydistriktet Gästrikland, och har intresse av att spelare från regionen kan utvecklas på en relativt hög nivå utan att behöva flytta iväg till andra Hockeyettan föreningar. Spel i Allettan kommer att vara en nyttig erfarenhet för spelarna i sina fortsatta hockeykarriärer. Vi inleder med ett dubbelderby möte mot Hudiksvall, borta 28/12 och hemma 29/12. Vi hoppas på ett stort publikstöd, säger Magnus Eriksson sportchef Valbo HC.