• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

"Vi vet att i ett slutspel måste man höja sig"

17 mars 2017 16:10
Herr

Assisterande tränare Tommy Sjödins tankar inför den första kvartsfinalen mot Linköping


Hej Tommy! Nu har ni haft speluppehåll ungefär en vecka och fått chansen att träna och slipa på detaljer inför slutspelet. På vilket sätt har ni förberett er under den senaste veckan?

-Det har varit en bra vecka, en blandning av intensiva pass som gett laget en bra energi och finslipning av detaljer i spelet, Powerplay etc. Sedan har vi även repeterat en del spelmässiga grundmoment, en bra kombination!

Du som har mängder med rutin som spelare och ledare och varit med om del slutspel, vilka är de viktigaste nycklarna i spelet och vilka svar vill man få som tränare i den första matchen?

-Vi ska fortsätta att tro på de spelet vi spelat under hela säsongen samtidigt som vi vet att i ett slutspel måste man höja sig någon nivå till i spelet. Vi måste kunna hantera att det blir fler närkamper och tacklingar, vi har sett nu under de första matcherna att det blir tuffare och domarna höjer ribban en aning. Det gäller att kunna hantera det, fortsätta jobba hårt och sätta fart på pucken. Samtidigt blir det speciellt när man möter samma lag, det gäller att behålla kylan och lite låta sig provoceras.

Vill du avslöja något om laguttagningen inför imorgon?

-Vi har sagt att vi i ett slutspel inte kommer fokusera och nämna någonting om truppen utan det håller vi för oss själva.

Det är även hög slutspelsfeber bland våra fans, inför matchen imorgon kommer det bussar från Stockholm, Gävle etc. och det ryktas om en stor supportersamling i Linköping under lördagen. Hur mycket kommer fansens stöd betyda imorgon?

-Det kommer betyda jättemycket! Oerhört skönt att få känna sådant stöd när vi åker på bortamatcher. Det inspirerande och kul, både för oss ledare och för grabbarna i laget. Vi kommer kliva ut rejält taggade imorgon!

Tack så mycket Tommy, är det något du vill tillägga?

-Då vill jag tillägga hur mycket vi uppskattar och hur viktigt det är med publikens stöd. Vi kommer ha många Brynäsare på plats imorgon och jag hoppas vi hjälps åt att fylla Gavlerinken under hemmamatcherna, det här gör vi tillsammans!

Biljetter till Brynäs - Linköping 20/3, 24/3 köper du här