• Huvudsponsorer

Lör 25 Mar  (1 match)
Tis 28 Mar  (1 match)
Sön 02 Apr  (1 match)
Tis 04 Apr  (1 match)
Tor 06 Apr  (1 match)
Lör 08 Apr  (1 match)
Mån 10 Apr  (1 match)
Ons 12 Apr  (1 match)
Fre 14 Apr  (1 match)
Sön 16 Apr  (1 match)
Tis 18 Apr  (1 match)
Tor 20 Apr  (1 match)
Lör 22 Apr  (1 match)
Mån 24 Apr  (1 match)
Idag  (1 match)
Lör 29 Apr  (1 match)

Inför mötet mot Örebro

23 februari 2015 14:57

I fredags vann Brynäs borta mot Luleå efter en riktigt bra bortamatch. Tyvärr fick man se sig besegrad dagen efter då Färjestad vann med 1-3. Nu återstår bara fem matcher kvar i grundserien och imorgon gästar Örebro Gavlerinken Arena. Vi har pratat med tränare Bulan Berglund om morgondagens drabbning.


En sur förlust mot Färjestad i lördags, matchen slutade 1-3. Hur summerar du matchen? -Vi gjorde en kanonmatch egentligen. Vi inleder matchen väldigt stabilt. Vi gör något riktigt bra då vi har 23-9 i målchanser, och då tycker man såklart att vi ska vinna. Men tyvärr hade vi inte den effektiviteten som krävs för att ta hem tre poäng. Det är sådan hockeyn är, det är målen som räknas.

Ni hade en match i benen sedan dagen innan vilket inte Färjestad hade. Hade det någon inverkan på resultatet tror du?
-Nej det tycker jag inte, möjligtvis i sista perioden men överlag så ser jag inga dåliga spår av Luleåmatchen. Vi börjar matchen riktigt bra och spelar en bra hockey i två perioder och det ska vi plocka med oss här framöver. Sedan gäller det att förvalta chanserna bättre.

Imorgon tar ni emot Örebro i hemmaborgen. Ett Örebro som gått starka genom serien.
-Örebro är ett bra lag och blir en svår motståndare imorgon. De spelar ett bra spel och har många skickliga spelare. Det blir en utmaning för oss. Men spelar vi som vi gjorde i lördags och förvaltar våra chanser bättre så är vi svårslagna.

Jag antar att ni vill sätta prägel på matchen från start?
-Ja, absolut. Det gäller att snappa upp sakerna vi gör bra och göra det dag ut och dag in, det är det viktigaste. Vi vill komma ut starkt och ta tag i matchen, precis som mot Färjestad sist.

Hur ser laget ut?
-Vi tar ut laget imorgon efter träningen.