• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Idag skrevs historia

31 mars 2017 14:00
Brynäs

Brynäs IF och Länsförsäkringar Gävleborg förnyar unikt samarbete...


Brynäs IF har i dag tecknat ett nytt treårsavtal med Länsförsäkringar Gävleborg.

-Det är en historisk händelse att en av föreningens största företagspartner någonsin dessutom förnyar och förstärker sitt avtal som huvudpartner. Det här gör det inte bara möjligt att fortsätta utveckla vår hockeyverksamhet, framförallt säkerställer Länsförsäkringar Gävleborg att klubben kan fortsätta utveckla föreningens sociala verksamhet En Bra Start och sprida vår samverkansmodell i hela regionen. Dessutom garanterar vi via avtalet att Brynäs IF kommer att spela i den rena matchdräkten i minst tre år till säger Johan Cahling, vice klubbdirektör Brynäs IF.

Brynäs IF når i dag 13 789 barn och ungdomar via den sociala verksamheten En Bra Start. Nu satsar en av föreningens huvudpartners vidare på föreningens arbete. Målet är att sprida föreningens samverkansmodell i hela Gävleborgs län och fortsätta utveckla verksamheten En Bra Start.

En bra start är Brynäs IF:s satsning med fokus på det som händer vid sidan av isen. Tillsammans med UNICEF, Länsförsäkringar, flera andra företag och föreningar jobbar man till exempel med ledarskapsutbildningar i föreningslivet, skolsamverkan genom besök av förebilder i skolan. Projektet initierar nya fritidsaktiviteter för barn och ungdomar och man arbetar också för att fler ungdomar ska komma ut i praktik för att bidra till att fler ungdomar får anställning, vidareutbildar sig eller startar egna företag.

-Tillsammans har vi jobbat fram verksamheten En Bra Start utifrån Brynäs samverkansmodell, där föreningar, företag och aktörer i samhället samverkar för att skapa en bra start för barn och unga. Nu är vi redo att ta nästa steg, nu ska vi fortsätta att jobba långsiktigt för fler vinnare i hela vårt län. Vi vet i dag vad Brynäs IF och En Bra Start varje vecka gör för våra barn och ungdomar, så vi känner att det här är helt rätt för oss, säger Per-Ove Bäckström VD Länsförsäkringar Gävleborg.