• Huvudsponsorer

De prisades för sina prestationer

21 mars 2014 12:14

Igår utsågs årets Tigernstipendiat i samband med kvartsfinalen mellan Brynäs IF och Färjestad BK, men det var fler som uppmärksammades tack vare fina prestationer under året.


Årets Tigerstipendiat - Oskar Lindblom!
Under hösten och vintern har styrelsen i Lennart "Tigern" Johanssons minnesfond valt ut tre unga och lovande ishockeyspelare som de tycker har visat stort "Tigerhjärta" under året. De tre nominerade var Oskar Lindblom, Martin Rönnild och Johan Grönqvist.

Till slut var det alltså Oskar Lindblom som valdes fram som årets Tigerstipendiat. Lindblom fanns på plats under gårdagens match för att ta emot blommor och stipendiet på 12 000 kr som ska användas i utbildande syfte.

Årets bästa back i Riksserien - Lina Bäcklin! På plats i andra periodpaus fanns Brynäsfostrade Lina Bäcklin som under hösten och vintern visat upp en fantastisk form i såväl Brynäs damlag som i landslaget. Lina är en stabil back och en viktig del i Brynäs lagbygge, hon var också en del utav Niclas Högbergs trupp i OS-i Sotji där en bronsmedalj inte var långt borta.