• Huvudsponsorer

Tor 24 Nov (1 match)
Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Lör 03 Dec (1 match)
Fre 09 Dec (1 match)
Lör 10 Dec (1 match)
Tis 20 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Tor 05 Jan (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tor 26 Jan (1 match)
Lör 28 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Tor 02 Feb (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Tor 16 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Tor 02 Mar (1 match)

"De ska vara riktigt oroliga nu"

23 mars 2014 13:06

Hans skott på mål resulterade i en assist, sedan fick han själv chansen att sätta matchens sista mål i öppen bur. Nu vill Jeser Ollas fira ytterligare en seger tillsammans med hemmapubliken.


Idag var laget tillbaka i Läkerol Arena för att ladda upp inför morgondagens drabbning som spelas på hemmaplan. Jesper Ollas, assisterande kaptenen som låg bakom båda målen i gårdagens drabbning är nöjd med gårdagens insats och hoppas på att den sjätte utespelaren gör dem sällskap i arenan imorgon.

Hallå där Ollas! Ni bjöd på en helt annan matchbild i gårdagens match än vad vi sett tidigare, hur upplever du matchen? - Vi gör en bättre prestation och lägger ner ett hårt arbete. V har inte varit långt borta innan, men nu vägde det över till vår fördel och vi var det hetare laget igår.

Du ligger själv bakom båda målen när du först assisterar till Sweatts mål med ditt skott och sedan kan lägga in pucken i öppen bur efter en målvaktsmiss från Färjestad. Hur kändes det egna spelet? - Det kändes helt okej, men att jag gör poängen är lite slumpartat. Jag får ju tom bur och kan bara lägga in den, det är ”Hajens” (Johan Harju) förtjänst egentligen. Han läser det smart och snor pucken utav målvakten så det var lite flyt att det blev just jag. Men sen är det såklart alltid skönt att man kan hjälpa laget.

Ni vinner inte bara den här matchen, ni nollar också Färjestad. Hur viktigt är det att kunna visa upp den defensiva styrkan i en sådan här match? - Det är bra! Vi hade ett riktigt bra försvarsspel igår, de hade svårt att få till det och det tar vi såklart med oss. Det ger både oss och Starkbaum ett stort självförtroende.

Idag samlades ni här i arenan igen för att ladda upp inför morgondagens match på hemmaplan. Återigen, en riktigt viktig match! Hur är känslan i laget? - Den har varit väldigt bra här idag, en bra känsla såklart. Nu tar vi en match i taget och ska sätta ett hårt tryck på dem, de ska vara riktigt oroliga nu. Vi går för seger i nästa match och sedan tar vi det därifrån.
Nu är det vinna eller försvinna som gäller i kvarvarande matcher. Imorgon tar ni hem kvartsfinalserien till Gävlepubliken igen och vi hoppas självklart på en fullsatt arena, har du någon hälsning till hemmapubliken? - Det skulle betyda oerhört mycket om det var fullsatt imorgon. Det skulle lyfta oss spelare att veta att vi har dem i ryggen när vi kämpar för varje millimeter. När det blir fullsatt och man känner den sjätte utespelaren så kan det vara tungan på vågen, speciellt i såna här tighta matcher.

Vill du följa Jesper Ollas och laget på väg mot den historiska vändningen? Säkra din plats på läktaren redan idag!

Köp biljett..