• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Sweatt ser fram emot kvartsfinal 5

23 mars 2014 13:39

Matchens första målskytt hoppas att den positiva känslan efter gårdagens vinst ska bära laget mot ytterligare en seger när kvartsfinalseriens femte match avgörs i Läkerol Arena imrogon.


Bill Sweatt, matchens första målskytt! Grattis till segern, hur är känslan idag när kvartsfinalserien är i allra högsta grad levande fortfarande? - Det känns otroligt mycket bättre idag! Det är en bra känsla i laget nu, efter gårdagens vinst började alla le och skratta mycket mer än vad vi gjort efter de senaste tre matcherna. Det är ingen som blir glad av en förlust! Nu är det viktigt att vi fick den här glädjen och energin, det gör att vi inte bara blir frustrerade när något negativt händer som det lätt blir när man förlorar mycket. Vi har brutit den här förlusttrenden och fått tillbaka självförtroendet, vi vet att vi kan vinna om vi spelar rätt. All positivitet gör oss motiverade och det i sin tur för det lättare för oss att spela.

Du fick sätta dit matchens första mål, assisterad av Jesper Ollas. Hur viktigt känner du att det var att Brynäs fick in det första målet i gårdagens match? - Det var sjukt viktigt! Hade de fått in första målet hade det nog lätt gett en känsla av att ”Jaha, då var det dags igen”, men nu gav de oss massor av energi under hela matchen.

Vad var den största orsaken till att ni vann igår? - Dels hade vi en bra defensiv men också ett bra offensivt spel. Det är en orsak, men sen hade vi ändrat lite smågrejer i vårt spel och det hjälpte ju också såklart. Vi skapade fler chanser och fick några fler kontringar.

Ändringarna i spelet, hur har ni arbetat fram det lyckade receptet? - Vi satt alla och tittade på vad vi kan göra bättre och vad vi vill göra. Utefter det plockade coacherna ihop en gameplan baserat på det vi alla kommit överens om. Det märktes att alla trodde på de förändringar vi gjort, för det hjälpte ju uppenbarligen.

Imorgon är det dags igen! Biljetterna har släppt och vi hoppas såklart på mycket folk i arenan. Vad kommer hemmapubliken att bjudas på för ishockey imorgon? - De får nog se ett liknande spel som i förra matchen. Vi ska spela lika bra med ett stort tålamod, skapa kontringar och ta chansen att göra mål när vi får den. Vårt tålamod gjorde nog Färjestad lite frustrerade igår vilket skapade lite misstag. Igår fick vi ett litet turmål efter att deras målvakt gjort ett misstag, men samtidigt fick Färjestad två sådana mål i första matchen. Så är det i slutspel, i slutändan är det de puckarna som går i nät som räknas.

Har du inte säkrat din biljett ännu? Gör det nu och stötta laget på vägen mot den historiska vändningen.

Köp biljett