• Huvudsponsorer

"Förutsättningarna är glasklara"

23 mars 2014 13:57

Med 3-0 i matcher till Färjestad kunde Brynäs IF återigen liva upp kvartsfinalserien med att nolla motståndarna på deras hemmaplan. Med spelare som höjde sig ytterligare en nivå har det imorgon blivit dags att ta ytterligare ett kliv in i slutspelet 2014 när den femte kvartsfinalen avgörs i Läkerol Arena.


Inför lördagens fjärde möte i kvartsfinalen hade Färjestad alla möjligheter att skicka Brynäs ut ur slutspelet då man ledde serien med 3-0 i matcher. Men, Brynäs ville annorlunda och vann matchen i Karlstad med 2-0, och såg till att kvartsfinalserien fortsätter i Läkerol Arena på måndag.
- Vi gjorde en väldigt bra match igår, säger Brynäs tränare Tommy Jonsson. Vi presterar på en bra nivå, och spelar väldigt, väldigt uppoffrande.

Brynäs IF visade upp ett spel som man inte riktigt visat i de tidigare kvartsfinalerna, vad var den största skillnaden i ert spel igår i jämförelse med de tidigare matcherna?
- Jag tycker ändå att vi har gjort bra matcher tidigare också, men igår så var det en nivå till. Framför allt så var vårt spel framför båda mål bättre, det har inte varit riktigt bra i de tidigare mötena. Det var den största skillnaden igår, säger Tommy Jonsson.

Kvartsfinalserien lever vidare, men det är ett fortsatt tufft läge för Brynäs. Färjestad har en ny chans att avgöra redan imorgon, måndag, på Brynäs hemmaplan i Läkerol Arena. Men det är något som Brynäs kommer att göra allt i sin makt för att sätta stopp för.
- Ja, förutsättningarna är glasklara, och vi vet vad som gäller, säger Tommy Jonsson. Det är bara vinst som gäller för oss imorgon. Vi ska bygga vidare på det spel vi visade i lördags.

Igår var Andreas Thuresson återigen tillbaka på isen och visade inga men från den tackling som tvingade av forwarden i kvartsfinal 3 i Läkerol Arena. Några detaljer om laget inför morgondagens match avslöjar inte Tommy Jonsson.
- Vi har samma trupp som i lördags att tillgå, men jag lämnar inte ut något lag.

Följ laget på plats i arenan, säkra din biljett redan idag.

Köp biljett..