• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Idag 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Tungt fall för Brynäs

12 oktober 2017 22:41
Herr

Skellefteås effektivitet gick inte att matcha.


Juuso Ikonen gjorde matchens första mål. Och matchens sista mål. Bra det. Men man får aldrig vara riktigt glad för därimellan gjorde gästerna åtta mål. Åtta.

En sådan förlust går givetvis inte att förklara bort med några "men om". Det är bara att ta det och erkänna sig besegrad.

Men Brynäs spelare försökte. Det gjorde man. Problemet var bara att ingenting bet på norrlänningarna. Så fort de fick vittring på målet så small det. Men när Brynäs kom i närheten av deras mål fick man kämpa hårt för att få till vassa avslut. Man fixade några, det ska i ärlighetens namn sägas. Och visst, kanske hade det blivit lite annorlunda om det där retfulla 1-3 målet inte hade kommit med två sekunder kvar av den första perioden. Lite annorlunda.

Sett över tre perioder tycker jag faktiskt att Brynäs har spelat sämre under den här säsongen. Hur man nu ska tolka det. Men det fanns saker som såg ut att vara på väg att förbättras. Det var bättre drag i båset än tidigare. Det fanns sekvenser i spelet som var förbättrade. Men det räcker inte och det såg vi bevis på ikväll.

Vi får glädjas åt att Juuso Ikonen gjorde två mål. Här är han efter det första.

Någon direkt spelarkritik känns inte relevant den här gången. Några var bra andra mindre bra. Vi lämnar det så.

Nu är det en nästan åtta timmars bussfärd till Skellefteå som väntar laget imorgon fredag. Match på lördag. Vi håller tummarna för att det går bättre då och lägger den här tillställningen till handlingarna.