• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Bertilsson sköt Brynäs till andra raka segern

20 mars 2017 22:21
Herr

Det blev riktigt jämnt i Gavlerinken Arena när det var dags för kvartsfinal nummer två. Efter överkörningen i Saab Arena under den första kvalfinalsmatchen fanns höga förväntningar men också en nervositet som endast infinner sig under slutspel.


Det blev inget tidigt mål som i lördags men det bjöds på fin ishockey av två riktigt vassa lag. Man tog ut varandra och det var ett jämnt spel som gick fram och tillbaka över isen. Den första perioden blev mållös.

Man fick vänta till 2:21 i kvällens andra period innan målgörandet påbörjades. Det var Linus Ölund som stod för den första fullträffen – dock med lite hjälp av en lycklig studs mot en Linköpingsspelare. Ölund fanns bakom kassen och la upp pucken som studsade in bakom Högberg.

Linköping vaknade till liv snabbt efter 1-0 målet och innan den andra perioden var slut hade de tagit ett grepp om matchen och en ledning med 1-2 inför den tredje och sista.

Kvitteringen kom 3:28 in i tredje. Pudas fick till en fullträff, efter förarbete av Ponthus Westerholm och Lucas Carlsson, och två minuter senare fick Gävlepubliken jubla igen. Målskytt denna gång: Simon Bertilsson.

”Kevin (Clark) gör det bra och täcker till sig pucken och hittar mig som bara försöker träffa mål. Den gick in turligt nog”, säger Bertilsson.

5326 åskådare fick ikväll se Brynäs IF ta sin andra seger i slutspelet. Efter en fantastisk stämning denna kväll tvivlar vi inte på att det blir precis lika, om inte bättre, inramning nästa hemmamatch som äger rum på fredag (24/3). Biljetter till denna match köper ni här - http://bif.ebiljett.nu/

Men innan dess ska den tredje kvartsfinalen spelas borta i Saab Arena på onsdag (22/3). Kommer Brynäs kunna ta sin tredje seger? Det får vi allt se... #nu17tarvi14