• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Dags att ställa om till CHL-spel

11 december 2017 14:00
Herr

Brynäs spelar den andra kvartsfinalen mot Ocelari Trinec i Gavlerinken på tisdag. En semifinalplats i potten.


Efter att tjeckiska Trinec vunnit den första kvartsfinalen med 3-1 är det nu dags för avgörandet. Brynäs får hemmaplan denna gång och matchen startar i Gavlerinken klockan 18.30 på tisdag.

Det var förra tisdagen som Tommy Sjödin tog med sina adepter på en utflykt ner till Tjeckien. Det blev långa resvägar både dit och hem men efter att ha sett laget spela dubbla möten mot Luleå några dagar senare kan man konstatera att det inte inverkade negativt på lagets form. Två spelare drog dock på sig skador. Marcus Ersson och Christopher Liljewall som båda återvände till Gävle utan att följa med övriga truppen upp till Luleå.

Den första kvartsfinalen visade att tjeckerna har ett riktigt bra lag. Men också att Brynäs har en klar chans att vända på steken och ta sig vidare till semifinalspel.

Kevin Clark har lyckats med målskyttet efter att ha haft det lite kärvt i början av säsongen. Både i SHL och CHL producerar han mål. Men Brynäs mål mot Trinec gjorde Drew Miller. Han ställde sig, som transatlanter gärna gör, mitt framför målet och kunde svepa in pucken till 1-1.

-Har man spelat många år i NHL har man sett en del och lärt sig. Det finns mycket därifrån man kan ta med sig hit. Inte bara agerandet framför motståndarnas kasse. Att på olika sätt få motståndarna att tappa fokus är en annan grej. Så länge man gör det på ett sätt så man inte åker på någon utvisning är det väl okej, säger Drew Miller.

Vi se om han och övriga spelare kan kan ta Brynäs vidare i CHL. I Sista Snacket imorgon kommer den bekräftade laguppställningen.

Efter den här matchen blir det ett uppehåll i en vecka innan Brynäs först reser till Skellefteå och sedan till Växjö för matcher. Nästa hemmamatch kommer på annandagen. Då gästar Färjestad.

Har du inte biljett så kan du köpa en via länken nedan.

Klicka här för att köpa biljett >>>