• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

En bra start och Brynäs IF nominerade till årets samhällsprojekt

28 november 2017 14:40
En bra start

Affärstidningen Sport & Affärer har en jury som har sammanträtt och enats om de nominerade för årets utmärkelser. En bra start och Brynäs IF är nominerade under kategorin årets samhällsprojekt. Nominerade för kategorin är även Futebol da´ Forca och Locker Room Talk.


Affärstidningen Sport & Affärer har en jury som har sammanträtt och enats om de nominerade för årets utmärkelser.

En bra start och Brynäs IF är nominerade under kategorin årets samhällsprojekt. nominerade för kategorin är även Futebol da´ Forca och Locker Room Talk.

En bra start är ett verksamhetsområde i Brynäs IF, med fokus på det som händer vid sidan av isen. Tillsammans med UNICEF och Brynäs IF:s starka partners arbetar vi för att alla barn och unga ska få en bra start i livet. Läs mer om En bra start här >>>

-Vi är otroligt stolta över att vara nominerade. Vi gör det här tillsammans med UNICEF, våra huvudpartners och officiella partners. Tillsammans har vi skapat en verksamhet som verkligen fungerar och som bidrar till att fler barn och unga får en bra start i livet. Det känns fantastisk bra att få vara nominerad i det här sammanhanget och nominerade vid sidan av grymma verksamheter så som Futebol da´ Forca och Locker Room Talk. Det ger en stolthet för arbetet både för oss som personal, våra partners och såklart alla Brynäsare i hela Sverige, säger Johan Cahling vice klubbdirektör Brynäs IF.

Övriga kategorierna är: Årets idrottsförening, Årets specialidrottsförbund, Årets idrottssponsor, Årets idrottsevenemang, Årets idrottsarena och Årets samhällsprojekt. Antalet nominerade är tre per kategori. Vinnarna (en per kategori) publiceras i Sport & Affärer nr 4 som går med Dagens industri den 15/12.

Läs mer här >>>