• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

"När så många i klacken stannade kvar blev det en grym inramning"

17 januari 2017 13:35
Dam

Vi ringde upp #37 Josefine Holmgren och fick höra hennes tankar om evenemanget i lördags och framtida utmaningar.


Hej Jossan! Hur är läget?

-Hej! Det är bara bra, hur är det själv?

Jo tack, jag ska inte klaga. Med lite distans från helgens match, det blev inget publikrekord men en väldigt härlig inramning. Hur ser du tillbaka på lördagens match?

-Vi får se det som att det blev ett rekord för oss själva. Det blev inget publikrekord i SDHL men stämningen var galet bra. Det var sjukt kul att så många stannade kvar. När så många i klacken stannade kvar blev det en grym inramning att spela i.

Ni har även fått positiv feedback på sociala medier, en intervju med dig som Svenska Fans gjorde var den mest lästa artikeln om Brynäs IF på deras sida. Vad tror du det betyder för framtiden?

-Jag har fått massvis med positiva kommentarer från folk jag inte ens känner att de tyckte vi spelade en jäkla bra hockey och vill komma tillbaka och titta. Det är en jättebra positiv effekt och förhoppningsvis får vi lite mer publik.

Du tillhör de mest rutinerade i laget och har spelat i Brynäs i många år. Hur viktigt tror du det är att det startas en hockeyverksamhet för flickor i Gästrikeregionen?

-Det är otroligt viktigt. Det är nödvändigt om hockeyn ska kunna växa att fler tjejer kan börja spela. Det är inte alla tjejer som vill börja spela med killar direkt och just nu är det den vägen tjejer i distriktet måste gå. Det är långa processer och mycket som ska klaffa men jag tror det är viktigt att det startas upp en verksamhet snarast.

Om vi blickar fram till nästa match, imorgon möter ni AIK på bortais. Hur går tankarna inför matchen?

-AIK är ett väldigt skridskostarkt lag som jag tror bara ligger två poäng bakom oss så det kommer bli en tuff match. Det gäller att vi sätter dit puckarna och får lite bättre utdelning än vad vi fick i lördags mot Djurgården.

Till sist, vill du hälsa något till alla Brynäsfans?

-Ett stort tack till alla som stannade i lördags och gjorde matchen helt galet bra. Vi satt och tittade på varandra i omklädningsrummet och förstod knappt att de var sant. Även fast det inte blev något rekord så bidrog klacken och alla andra i publiken till en grym stämning, stort tack!