• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Inför finalmatch 3: Tommy Sjödin

20 april 2017 08:40
Herr

"Vi har stora möjligheter att ta detta"


Några få spelare var på is under det frivilliga pass som laget hade i Gavlerinken under onsdagsförmiddagen. Någon timme senare reste hela laget till Jönköping för den tredje finalmatchen mot HV71.

Efter hemmasegern under tisdagen står det 1-1 i matchserien. Eftersom HV71 har fördel av en extra hemmamatch är en seger på bortais ett måste för att Brynäs ska få hissa den fjortonde mästerskapsvepan i taket hemma i Gavlerinken. Kanske kommer den segern redan på torsdagskvällen.

-Vi är bra på bortaplan och jag är inte alls orolig för att vi ska tappa energinivån, säger assisterande tränare Tommy Sjödin. I den första finalmatchen var vi inte riktigt mentalt förberedda efter att ha slagit ut Frölunda i Göteborg. Vi kom aldrig upp i nivå.

Det var ett helt annat lag som kom ut på isen i final 2 på tisdagskvällen. Och seger blev det även om det till slut krävdes en förlängning.

-Jag är nöjd med den matchen. Vi tappar lite efter deras reduceringsmål men kommer igen och det var starkt att vinna i sudden. Vi svarade för en helt annan insats den här gången och vann helt rättvist.

Sedan Brynäs inledde semifinalspelet mot Frölunda har laget visat upp tio olika målskyttar. Samtliga kedjor har svarat för mål. Det är givetvis en styrka.

-Bra spridning i laget när vi har så många målskyttar, säger Sjödin. Det gör det svårt för motståndarna att ta bort någon särskild spelare eller kedja. Om inte en formation gör mål i en match kliver någon annan fram.

En annan styrka Brynäs har visat är att aldrig ge upp en matchserie. Laget maler på och är svåra att stå emot i en serie över sju matcher.

-Det är bra för oss att vi kan utnyttja det självförtroende vi byggt upp efter att vi vunnit mot Linköping och Frölunda. Nu har vi stora möjligheter att ta detta.