• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Efter en säsong i USA skriver forwarden nu på för Brynäs IF

8 juni 2017 17:17
Dam

Under torsdagen blev det klart med ytterligare en spelare för Brynäs IF SDHL-lag. Det är forwarden Linnea Odbratt som tecknat ett avtal med Brynäs IF för säsongen 2017/2018.


Under torsdagen blev det klart med ytterligare en spelare för Brynäs IF SDHL-lag. Det är forwarden Linnea Odbratt som tecknat ett avtal med Brynäs IF för säsongen 2017/2018.

Linnea kommer närmast från Norwich University Cadets där hon spelat en säsong. Tidigare har Odbratt spelat för Leksands IF i tre säsonger och under säsongen 2015/2016 spelade hon med i Brynäs IF SDHL-lag.

-Med Linnea får vi en riktig energispelare, en talang både på och vid sidan av isen. Det känns otroligt kul att hon kommer tillbaka till Brynäs IF, det är vi många i organisationen som tycker. Vi ser fram mot att följa hennes utveckling och hon kommer passa utmärkt i vårt SDHL- lag som vi nu satsar mycket på, berättar Johan Stark, klubbdirektör Brynäs IF.

Odbratt är just hemkommen från USA där hon spelat en säsong med Norwich University Cadets och hon beskriver en längtan tillbaka till Gävle och Brynäs IF.

-Ja för mig var det självklart att om jag ska spela i Sverige och SDHL så ska det vara i Brynäs IF. Föreningen har mycket spännande på gång och satsar på att utveckla damverksamheten. Det känns roligt och jag ser fram mot augusti när vi samlas och kör igång. Säsongen i USA har varit mycket lärorik, ishockeyn och spelet är annorlunda. Jag trivdes bra i Brynäs IF och ser fram mot att komma tillbaka säger Linnea Odbratt.