• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Niclas Andersén återvänder till Brynäs IF

2 juni 2014 13:17

Efter två år med spel i KHL, är det nu klart att backen Niclas Andersén återvänder till Brynäs IF. Därmed är den sista pusselbiten lagd i sportchef Micke Sundlövs lagbygge för säsongen 2014/2015. Niclas Andersén och Brynäs IF har kommit överens om ett kontrakt på tre år.


– Trägen vinner, vi har under våren haft många kontakter med Niclas men främst med hans agent Claes Elefalk, och äntligen har vi fått det att gå i lås. Det känns otroligt bra att Niclas nu kommer tillbaka till oss efter två år i KHL, säger Micke Sundlöv, sportchef i Brynäs IF. Han har utvecklats än mer som hockeyspelare, och sedan tidigare så vet vi redan vad han kommer att betyda för oss, både i omklädningsrummet och på isen med sitt uppoffrande spel.

Niclas Andersén är född 1988 i Grums, och han började sin hockeykarriär i Grums IK. Säsongen 2004/2005 fortsatte han i Leksand med spel i Leksands J20-lag. Säsongen 2007/2008 kom han till Brynäs IF där han stannade i fem säsonger. Han lämnade Brynäs IF efter SM-guldet, säsongen 2011/2012, och fortsatte till spel i KHL, och Severstal Cherepovets. Niclas Andersén har även representerat svenska landslaget på både junior-och seniornivå, nu senast i VM i Minsk.
– Niclas har utvecklats som hockeyspelare i KHL, och vi får tillbaka en spelare som kontinuerligt kommer vara en viktig spelare i Tre Kronor och inte minst hos oss här i Brynäs IF, säger Micke Sundlöv.

Niclas Andersén är först och främst en defensiv back som spelar ett grymt uppoffrande och fysiskt spel, men han har även utvecklat sitt offensiva spel under tiden i KHL. Från och med säsongen 2014/2015 kommer vi åter igen att få se Niclas i Brynäströjan.
– Jag och Micke Sundlöv har haft kontakt ända sedan jag flyttade och Brynäs IF har alltid känts som hemma. Nu känns det fantastiskt kul att komma hem igen, det ska bli riktigt roligt, säger Niclas Andersén. Det känns också bra att det inte bara är en sportchef som vill att jag ska komma, utan att alla runt omkring, och folk jag träffar på stan säger att de vill att jag ska komma hem. Det betyder så klart mycket.