• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar

Lilljebjörn sträcker ut en hand

10 augusti 2017 09:43
Dam

Bjuder in till lagets träningar.


Åke Lilljebjörn bjuder in spelare från andra föreningar att komma med och delta i Brynäs träningar.

-Det skapar vinster för alla, säger han. Jag låter tjejer som spelar i andra lokala föreningar vara med och träna med oss. Det ger dem förstås lite nya intryck när de får vara med och uppleva hur det är att träna med ett SDHL-lag. En jättenyttig erfarenhet för dem.

Emma Valleräng, Hedesunda IF samt Emma Norling och Lova Fougman från Skärplinge Hockey var tre tjejer som tränade med Brynäs under onsdagen.

-Dessutom är det bra för oss. Eftersom truppen är något tunn till antalet så kan vi fylla på med spelare och köra med fyra femmor på träningarna. säger Brynästränaren.

-Jag är glad att Lilljebjörn tar detta initiativ direkt. Det ligger dessutom i hans uppdrag att driva samverkan med andra föreningar kring damhockeyn. Det saknas en utvecklingstrappa för tjejerna och via samverkan med andra föreningar kan vi lyfta damhockeyn. Det är rätt väg att gå, säger Brynäs klubbdirektör Johan Stark.

Jan Lundvall i Skärplinge Hockey är mycket nöjd med möjligheten att skicka tjejer till Brynäs träningar.

-Det är jättepositivt förstås. En sporre speciellt för de yngre tjejerna som brinner för det här med ishockey. När Lilljebjörn hörde av sig så ville han ha några backar och någon forward. Vi har femtiofem tjejer i träning så det var inga problem med det. Bra av Brynäs att ge oss den här möjligheten. Jag hoppas att vi kan fortsätta med den här samverkan och utveckla damhockeyn lite mer, säger Lundvall.