• Huvudsponsorer

Tor 24 Nov (1 match)
Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Lör 03 Dec (1 match)
Fre 09 Dec (1 match)
Lör 10 Dec (1 match)
Tis 20 Dec (1 match)
Mån 26 Dec (1 match)
Ons 28 Dec (1 match)
Fre 30 Dec (1 match)
Tor 05 Jan (1 match)
Lör 07 Jan (1 match)
Tor 12 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tor 26 Jan (1 match)
Lör 28 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Tor 02 Feb (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Tor 16 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Tis 21 Feb (1 match)
Tor 23 Feb (1 match)
Lör 25 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Tor 02 Mar (1 match)

"Granis" gjorde säsongens första mål

27 januari 2014 14:39

Det var inte det snyggaste, knappt ens synligt. Men det var i alla fall Jonathan Granströms första mål för den här säsongen. Nu har han presenterat sig i målprotokollet och hoppas på nio poäng och fler gjorda mål i veckan.


–"Granis" gjorde säsongens första mål, där har du en jätterubrik, jublar Andreas Thuresson efter dagens träning.

Sagt och gjort.

Målet, som Thuresson syftar på är, om man ska vara petig, ett skott från Ryan Gunderson som touchar Granström och styrs in i kassen. Men ett mål är ett mål och nu har Brynäs nummer 31 skrivit in sig i säsongens målprotokoll.
- Det känns skönt att göra mål, det vill man alltid göra. Men den här säsongen har man fått tagit en sak i taget och spelat mycket i fjärdefemman och då producerar man inte så jättemycket. Jag tycker ändå att det har gått bättre och bättre, man får ta byte för byte och match för match så kommer resten sen.

Din säsong började ju inte direkt ultimat, men nu har du fått några månader att komma igång igen efter operationen. Hur känns kroppen?
- Det tar en stund att komma tillbaka efter så länge, nästan som en försäsong mitt i säsongen. Nu känns det bra i kroppen så jag tror och hoppas att det var rätt beslut att operera sig.

Tre matcher ska spelas den här veckan och efter två bortamatcher mot Växjö Lakers på tisdag och Luleå Hockey på torsdag avslutar man med en tuff batalj mot serieledande Skellefteå på hemmaplan. Granström är säker på vem som sätter flest baljor när Brynäs går för de nio poängen.
- Vi börjar ju med två tuffa matcher på bortaplan här och sedan Skellefteå hemma. Det är tre riktigt hårda matcher så jag ser det som en jätterolig utmaning. Jag tror att Djoosen gör flest mål, han såg riktigt vass ut på träningen. Så länge vi vinner är jag glad, men man kan ju hoppas att jag får in ett till mål också.