• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

"Granis" gjorde säsongens första mål

27 januari 2014 14:39

Det var inte det snyggaste, knappt ens synligt. Men det var i alla fall Jonathan Granströms första mål för den här säsongen. Nu har han presenterat sig i målprotokollet och hoppas på nio poäng och fler gjorda mål i veckan.


–"Granis" gjorde säsongens första mål, där har du en jätterubrik, jublar Andreas Thuresson efter dagens träning.

Sagt och gjort.

Målet, som Thuresson syftar på är, om man ska vara petig, ett skott från Ryan Gunderson som touchar Granström och styrs in i kassen. Men ett mål är ett mål och nu har Brynäs nummer 31 skrivit in sig i säsongens målprotokoll.
- Det känns skönt att göra mål, det vill man alltid göra. Men den här säsongen har man fått tagit en sak i taget och spelat mycket i fjärdefemman och då producerar man inte så jättemycket. Jag tycker ändå att det har gått bättre och bättre, man får ta byte för byte och match för match så kommer resten sen.

Din säsong började ju inte direkt ultimat, men nu har du fått några månader att komma igång igen efter operationen. Hur känns kroppen?
- Det tar en stund att komma tillbaka efter så länge, nästan som en försäsong mitt i säsongen. Nu känns det bra i kroppen så jag tror och hoppas att det var rätt beslut att operera sig.

Tre matcher ska spelas den här veckan och efter två bortamatcher mot Växjö Lakers på tisdag och Luleå Hockey på torsdag avslutar man med en tuff batalj mot serieledande Skellefteå på hemmaplan. Granström är säker på vem som sätter flest baljor när Brynäs går för de nio poängen.
- Vi börjar ju med två tuffa matcher på bortaplan här och sedan Skellefteå hemma. Det är tre riktigt hårda matcher så jag ser det som en jätterolig utmaning. Jag tror att Djoosen gör flest mål, han såg riktigt vass ut på träningen. Så länge vi vinner är jag glad, men man kan ju hoppas att jag får in ett till mål också.