• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

"Jäkligt jobbiga för motståndarna att möta"

29 september 2017 16:39
Herr

Lagkapten #44 Jacob Blomqvist inför morgondagens bortamatch mot Örebro HK


Imorgon sätter sig Brynäs IF:s herrlag på den drygt tre timmar långa bussfärden västerut för bortamatch mot Örebro HK. Laget har fokuserar på att de behöver hitta en jämnhet i sitt spel och göra grovjobbet ute på isen i alla tre perioder.

-Försvarsspelet senast mot Djurgården visar att vi är på rätt väg och tycker jag det börjar se bättre och bättre ut försvarsmässigt. Än är vi inte nöjda och har mer att jobba på säger Brynäs IF:s lagkapten Jacob Blomqvist.

Under förra säsongens grundserie var Brynäs IF ett av seriens målfarligaste lag (bara Växjö Lakers gjorde fler mål). I inledningen av årets säsong har laget haft lite problem med målskyttet med sju gjorda mål på fyra spelade matcher.

-Vi behöver visa lite mer självförtroende i anfallsspelet och våga utmana motståndarna lite mer i deras zon. Det var ett steg framåt i försvarsspelet senast. Nu ska vi även ta ett par steg framåt i anfallsspelet och bli jäkligt jobbiga för motståndarna att möta i deras zon säger Blomqvist.

Morgondagens motståndare Örebro HK har inlett säsongen med en seger och totalt fyra poäng, de parkerar strax ovanför Brynäs IF i tabellen.

-Örebro är ett hårt jobbande lag, vi har slagit dem en gång under försäsongen och har bra koll på hur de spelar. Får vi en trygghet i noggrannheten och disciplinen i försvarsspelet kommer det öppna upp sig framåt. Är vi sedan kreativa och har fantasi i anfallsspelet kommer vi få bra lägen att göra mål. Tidigare har vi velat lite för mycket och blivit för lättlästa av motståndarna. Vi vill visa att vi kan bättre och bygga upp självförtroendet. Ishockey är som allra roligast när man vinner och det är dit vi vill tillbaka, inget snack om saken avslutar Jacob Blomqvist.

Biljetter till nästa hemmamatch Brynäs IF – Karlskrona HK köper du här>>>