• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Säsongen 17/18 igång

3 augusti 2017 10:10
Herr

Vecka 31 för A-laget


Då har den första veckan under säsongen 2017/18 inletts. Förhoppningsvis blir den lika lång som föregående. Här nedan följer en bildkavalkad med kommentarer över lite vad som skett för A-laget under vecka 31.

Nere i gymmet härskar trion Glenn Hellström, Magnus Ågren och Kent Larsson. Mycket av veckans aktiviteter har skett därnere.

Redan på måndagen dök tre kontrollanter från Riksidrottsförbundets antidoping upp på en oanmäld visit. Några slumpvis utvalda spelare fick lämna prover.

Nedan följer bilder från aktiviteter i gymmet under veckan.

Anton Rödin har också tagit chansen att fysträna i Brynäs gym under veckan.

Redan på tisdagen hängdes spelarnas tröjor fram i omklädningsrummet. Det var dags för det första ispasset med Roger Melin. Eftersom sommarhockeyskolan är i full gång fick A-laget träna i B-hallen.

Sara Grahn, Felix Sandström och David Rautio turades om att vakta målen. -Det var jätteroligt. Men det gick väldigt fort därute, sade Sara efter träningen. Målvaktstränare Pecka Alcén var mycket nöjd med Sara. Jävlar, vad bra hon är var hans kommentar.

Nykomlingarna Louie Caporosso, Aaron Palushaj, Christopher Liljewall och Henrik Larsson tyckte att det var skönt att komma igång på is igen även om en och annan fot ömmade något. Caporusso var lite självkritisk och sade att han blir bättre med några fler ispass i benen. -Folk som ser mig undrar väl vad det är för kille som man tagit hit, sade han. Men det var nog bara han själv som tyckte så. Palushaj stod kvar och tränade snabba dragningar och skott mot ett tomt mål långt efter att alla de andra lämnat isen. -Om det gör att jag sätter ett enda mål till under säsongen är det värt det. Det kan vara det målet som avgör finalen, sade han. Liljewall poserar bredvid Magnus Ågren och Henrik Larsson och ja han är så där stor. En kraftig bit som säkert blir nyttig under säsongen. Henrik visade prov på ett offensivt backarbete och ska bli intressant att följa. Han bildade par med Lukas Kilström.

Samuel Asklöf har inlett sin första säsong med A-laget från start. Han har sett pigg och fokuserad ut.

En del vila mellan passen i gymmet och de två ispass som genomförts (tisdag-torsdag) har också hunnits med. Och en läkarkontroll av spelarna under torsdagen. Samtliga spelare har deltagit under den första veckan med undantag för Jesper Boqvist som är kvar i USA några dagar till. Daniel Paille och Kevin Clark lämnade laget på torsdagen för att delta i Kanadas uppladdning inför OS. Elias Fälth har kört i gymmet i veckan men inte deltagit på is. Han har genomfört en sedan tidigare planerad operation tidigt under sommaren och kommer att vila från spel en bit in på hösten.

Lucas Carlsson, Aaron Palushaj och Linus Ölund har tagit plats i tv-soffan. Liljewall och Daniel Mannberg laddar med ny energi.