• Huvudsponsorer

Landslagsspelare klar för spel i Brynäs IF

26 juni 2017 14:50
Dam

Danske hockeyspelaren Michelle Brix Nielsen skrev idag kontrakt med Brynäs IF för spel i SDHL kommande säsong


Danske hockeyspelaren Michele Brix Nielsen, född 1996, skrev idag kontrakt med Brynäs IF för spel i SDHL kommande säsong 2017/2018. Brix Nielsen har tidigare spelat i Sundsvall/Timrå och hunnit spela 32 matcher i SDHL där hon producerat 18 poäng den senaste säsongen.

-Michele är en ung landslagsmeriterad spelare från Danmark som gjort bra ifrån sig i SDHL. Hon har ett vasst skott och bra fart på skridskorna. Vi ser fram mot många mål i Brynäs-tröjan för Michele! berättar en nöjd Johan Stark.

Brix Nielsen ansluter till Gävle och truppen under början av augusti och ser fram mot att börja spela med Brynäs IF.

-Det ska bli väldigt kul att komma till Brynäs IF. Jag har i flera år följt klubben och är imponerad över satsningen på dam och flick- hockey som klubben nu bygger. Jag började spela hockey som 4 åring och har ändå upp till 20 års ålder spelat med pojkar. Det betyder mycket att föreningen satsar på dam-verksamhet fullt ut säger Michele Brix Nielsen.

Brix Nielsen beskriver sig själv som en hockeyspelare som gillar att spela fysiskt. Hon läser spelet bra, är en kvick vänsterskytt med riktigt bra skott och ger alltid 100% i varje byte.