• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Snart släpps pucken

2 augusti 2017 13:36
Herr

Bara dagar kvar till första matchen.


Här kommer lite lindring för er som är drabbade av svår hockeylängtan. Redan nästa vecka, på måndag den sjunde, rullar Brynäs A-lag igång med ett första ispass i Gavlerinken. Det brukar vara en välbesökt tillställning med både media och allmänhet på plats.

Sedan torsdag den tionde bjuds det på den klassiska svarta mot vita-matchen. Många NHL-stjärnor kommer att förstärka Brynäs den kvällen. Missa inte att besöka Gavlerinken då. Fri entré.

Själva försäsongen börjar den sjuttonde då Sandviken får besök av Brynäs och Djurgården. Mesta mästarna från huvudstaden mot Brynäs som har näst flest SM-guld. För Djurgården blir det den tredje träningsmatchen för säsongen då laget redan spelat mot Almtuna och Mora medan Brynäs spelar sin första.

Brynäs går sedan in i CHL-äventyret med hemmamatch mot IFK Helsingfors den tjugofemte augusti. Ett par dagar senare kommer polska Comarch Cracovia till Gavlerinken.

Returmatcher på bortaplan följer mot IFK Helsingfors den första september och mot Comarch Cracovia den tredje.

Sedan avslutar Brynäs försäsongen med två träningsmatcher. Örebro i Arboga den sjätte september och Mora den trettonde i Bollnäs.

SHL startar för Brynäs del på bortais mot Växjö Lakers tisdagen den nittonde september. Första hemmamatchen följer ett par dagar senare och då kommer HV71 på besök. En speciell måstematch för alla Brynäsfans förstås.

En kort koll på hur övriga SHL-lag matchar på försäsongen visar att tidigast ut är Färjestad som möter Frölunda den tionde augusti. Samma dag spelar även AIK mot Örebro och Linköping möter Växjö. De flesta lag har sju eller åtta matcher på schemat. Svenska mästarna HV71 inleder mot Troja/Ljungby den elfte augusti.

Karlskrona och Växjö spelar den sista träningsmatchen inför SHL-säsongens start. Den matchen går av stapeln den fjortonde september. Två dagar senare startar SHL upp med HV71 mot Djurgården.