• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan

Dam: Östling om seriestarten mot Leksand

10 september 2015 11:32

Imorgon är det seriepremiär för Brynäs i Riksserien 2015/2016. Leksand gästar Gavlerinken Arena, pucken släpps 19.00. Vi har pratat med en laddad Madeleine Östling om morgondagens derbymatch.


Madde, ni har tagit in en hel del nya spelare inför den här säsongen, vad kan du säga om dem? – Det känns jättebra att vi har en bred trupp, vilket vi inte hade förra året. Nyförvärven har kommit in i laget bra både på- och utanför isen. Vi är nöjd över vad de har presterat hittills men det ska bli otroligt spännande att se hur de utvecklas hos oss i Brynäs under säsongen.
– Vi känns som en jämnare trupp än i fjol, och då blir det mer konkurrens om platserna också, vilket är jättebra. Man få förtjäna sin speltid på ett annat sätt.

Hur har veckan sett ut här inför seriestart?
– Det har varit bra. Vi har fortsatt nött på grunderna i spelet, samt lite box- och powerplay, och mixat med många kampövningar för att maxa upp trycket ytterligare.

Imorgon är det alltså dags för Riksseriestart för er del. Ni möter Leksands i första matchen, en riktig derbymatch. Hur känns den starten?
– Väldigt roligt! För det första att serien äntligen drar igång, och dessutom att vi ställs mot Leksand. Det är alltid heta matcher mot dem, lite små grinigt precis som det ska vara i derbymatcher.
– Vi åkte ut mot Leksand i fjol i den tredje och avgörande matchen i kvartsfinalerna så vi är grymt revanschsugna nu vill jag lova!

Hur tror du matchen kommer att se ut?
– Det kommer vara mycket känslor i matchen, och vi kommer säkert se lite smånyp här och där, så har det alltid sett ut mot Leksand. Det hör liksom till, haha. Leksand är ett bra lag som åker mycket skridskor och gillar att hålla i puck, precis som vi. Det gäller att vi åker mer skridskor än dem och är snäppet bättre över hela banan. De kommer bli jämnt, det såg vi redan på träningsmatcherna mot dem under Gävle-Daladuellen här tidigare.

Hur ser laget ut?
– Vi sätter laget efter träningen ikväll. Men Sandra Johansson och Anna Borgqvist kommer inte att spela.